Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: i never had a chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - i never had a chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i never had a chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i never had a chance .

Origineel

I never had a chance I thought you cared for me But now I see, I never had a chance I never had a chance Though you never told me so Somehow I know, I never had a chance I knew, we would have to part For I could always reach your lips But I could never reach your heart My dreams about romance ended in a friendly chat But more than that I never had a chance My dreams about romance ended in a friendly chat But more than that I never had a chance

 

Vertaling

Ik heb nooit een kans gehad Ik dacht dat je om me gaf Maar nu zie ik dat ik nooit een kans heb gehad Ik heb nooit een kans gehad Hoewel je het me nooit verteld hebt Ergens weet ik, dat ik nooit een kans heb gehad Ik wist dat we uit elkaar zouden moeten gaan. Want ik kon altijd je lippen bereiken Maar ik kon nooit je hart bereiken Mijn dromen over romantiek eindigden in een vriendschappelijk praatje Maar meer dan dat heb ik nooit een kans gehad Mijn dromen over romantiek eindigden in een vriendschappelijk praatje Maar meer dan dat heb ik nooit een kans gehad