Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: lonesome and sorry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - lonesome and sorry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lonesome and sorry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lonesome and sorry .

Origineel

Dear Lonely Hearts I'm a writing to you You said you could help People looking for love I've been so lonely I don't know what to do And that is why I'm writing this letter to you (It's no use livin') When you're alone Please help me find A love of my own If you know someone Please tell me who Dear Lonely Hearts I'd be so grateful to you (So grateful to you) (She don't have to have money) She don't have to have money (She don't have to be a queen) She don't have to be a queen (As long as she loves me) As long as she loves me (That's the important thing) That's the important thing 'Cause I'm gonna love her (I'm gonna love her) I'll always be true (I'll always be true) Dear Lonely Hearts Oh, please See what you can do (See what you can do) I guess that's all (I guess that's all) I'm gonna close for now (I'm gonna close for now) But try to find (Please try to find) Somebody, somehow (Somebody, somehow) If you know someone Please tell me who Dear Lonely Hearts I'd be so grateful to you (Grateful to you)

 

Vertaling

Lieve eenzame harten Ik schrijf je. Je zei dat je kon helpen Mensen op zoek naar liefde Ik ben zo eenzaam geweest Ik weet niet wat ik moet doen En dat is waarom schrijf ik deze brief aan jou (It's no use livin') When you're alone Please help me find Een liefde voor mezelf te vinden Als je iemand kent Vertel me alsjeblieft wie Lieve eenzame harten Ik zou jullie zo dankbaar zijn (So grateful to you) (Ze hoeft geen geld te hebben) She don't have to have money (Ze hoeft geen koningin te zijn) She don't have to be a queen (Als ze maar van me houdt) As long as she loves me (Dat is het belangrijkste) That's the important thing Cause I'm gonna love her (Ik ga van haar houden) I'll always be true (I'll always be true) Lieve eenzame harten Oh, alsjeblieft See what you can do (See what you can do) I guess that's all (Ik denk dat dat alles is) I'm gonna close for now (I'm gonna close for now) But try to find (Please try to find) Iemand, op een of andere manier (Iemand, op de een of andere manier) If you know someone Vertel me alsjeblieft wie Dear Lonely Hearts I'd be so grateful to you (Dankbaar voor jou)