Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: my heart tells me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - my heart tells me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart tells me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart tells me .

Origineel

My heart tells me this is just a fling Yet you say our love means everything Do you mean what you are saying Or is this a little game we're playing My heart tells me I will cry again Lips that kiss like yours could lie again If I'm fool enough to see this through Will I be sorry if I do Should I believe my heart or you My heart tells me I will cry again Lips that kiss like yours could lie again If I'm fool enough to see this through Will I be sorry if I do Should I believe my heart or you

 

Vertaling

Mijn hart zegt me dat dit maar een flirt is Toch zeg je dat onze liefde alles betekent Meen je wat je zegt Of is dit een spelletje dat we spelen Mijn hart zegt me dat ik weer zal huilen Lippen die zo kussen als de jouwe kunnen weer liegen Als ik gek genoeg ben om dit door te zetten Zal ik er spijt van krijgen als ik dat doe Moet ik mijn hart geloven of jou Mijn hart zegt me dat ik weer zal huilen Lippen die zo kussen als de jouwe zouden weer kunnen liegen Als ik dwaas genoeg ben om dit door te zien Zal ik er spijt van krijgen als ik dat doe Moet ik mijn hart geloven of jou