Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: skip to my lou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - skip to my lou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van skip to my lou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals skip to my lou .

Origineel

Lost my partner What'll I do? Lost my partner What'll I do? Lost my partner What'll I do? Skip to my lou, my darlin' Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip to my Lou, my darlin' I'll get another one Prettier than you I'll get another one Prettier than you I'll get another one Prettier than you Skip to my Lou, my darlin' Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip to my Lou, my darlin' Can't get a red bird Jay bird'll do Can't get a red bird Jay bird'll do Can't get a red bird Jay bird'll do Skip to my Lou, my darlin' Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip, skip, skip to my Lou Skip to my Lou, my darlin'

 

Vertaling

Ik ben mijn partner kwijt. Wat moet ik doen? Mijn partner verloren Wat zal ik doen? Ik ben mijn partner kwijt. Wat zal ik doen? Ga naar mijn Lou, mijn schat Spring, spring, spring naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over naar mijn Lou, mijn schat Ik krijg er nog een Mooier dan jij I'll get another one Mooier dan jij I'll get another one Mooier dan jij Sla over naar mijn Lou, mijn schat Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over naar mijn Lou, mijn schat Ik kan geen rode vogel krijgen Jay bird'll do Kan geen rode vogel krijgen Jay bird'll do Ik kan geen rode vogel krijgen Jay bird'll do Sla over naar mijn Lou, mijn schat Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Sla over, sla over, sla over naar mijn Lou Skip to my Lou, my darlin'