Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: too young to go steady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - too young to go steady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too young to go steady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too young to go steady .

Origineel

Too young to go steady Too young, I hear her say She says we're not ready But then why am I feeling this way? Too young, so she tells me She says we'll have to wait Why wait till it may be too late? Can she realize she drives me wild? Is she made of stone? Must she always act just like a child? Won't she ever own up, we're grown up? Someday she'll be sorry Someday just wait and see She'll wish she'd gone steady with me Can she realize she drives me wild? Is she made of stone? Must she always act just like a child? Won't she ever own up, we're grown up? Someday she'll be sorry Someday just wait and see She'll wish she'd gone steady with me

 

Vertaling

Te jong om verkering te hebben Te jong, hoor ik haar zeggen Ze zegt dat we er nog niet klaar voor zijn Maar waarom voel ik me dan zo? Te jong, zegt ze tegen me Ze zegt dat we moeten wachten Waarom wachten tot het misschien te laat is? Kan ze beseffen dat ze me gek maakt? Is ze van steen? Moet ze zich altijd als een kind gedragen? Zal ze nooit toegeven dat we volwassen zijn? Op een dag zal ze spijt hebben Wacht maar af. Ze zal wensen dat ze verkering met me had Kan ze beseffen dat ze me gek maakt? Is ze van steen? Moet ze zich altijd als een kind gedragen? Zal ze het nooit toegeven, we zijn volwassen? Op een dag zal ze spijt hebben Wacht maar af. Ze zal wensen dat ze verkering met me had gehad