Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: yo vendo unos ojos negros

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - yo vendo unos ojos negros ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yo vendo unos ojos negros? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yo vendo unos ojos negros .

Origineel

Yo vendo unos ojos negros Quien me los quiere comprar Los vendo por hechiceros Porque me han pagado mal Ojos negros traicioneros Porque me miran asi Tan alegres para otros Y tan tristes para mi Mas te quisiera Mas te amo yo Y toda la noche lo paso Suspirando por tu amor Mas te quisiera Mas te amo yo Y toda la noche lo paso Suspirando por tu amor ------------------------------------ Por eso los ojos negros Los quiero pronto vender A ver si por los senderos Aprenden lo que es prender Yo vendo unos ojos negros Quien me los quiere comprar Los vendo por hechiceros Porque me han pagado ma Cada vez que tengo pena Voy a la orilla del mar A preguntarle a las olas Si han visto a mi amor pasar Cada vez que tengo pena Voy a la orilla del mar A preguntarle a las olas

 

Vertaling

Ik verkoop zwarte ogen Wie wil ze van mij kopen Ik verkoop ze voor tovenaars Omdat ik onderbetaald ben Verraderlijke zwarte ogen Omdat ze zo naar me kijken Zo blij voor anderen En zo triest voor mij Meer zou ik van je houden Maar ik hou meer van jou En de hele nacht spendeer ik Zuchtend naar je liefde Maar ik zou meer van je houden Maar ik hou meer van jou En de hele nacht breng ik het door Zuchtend naar je liefde ------------------------------------ Dat is waarom mijn zwarte ogen Ik wil ze binnenkort verkopen Om te zien of door de paden Ik wil ze binnenkort verkopen Ik verkoop zwarte ogen Wie wil ze van mij kopen Ik verkoop ze voor tovenaars Omdat ze me meer betaald hebben Elke keer als ik verdrietig ben Ik ga naar de kust Om de golven te vragen Als ze mijn liefde voorbij hebben zien komen Elke keer als ik verdrietig ben Ik ga naar de kust Om de golven te vragen