Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: natalia kills Songtekst: acid annie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: natalia kills - acid annie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van acid annie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van natalia kills! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van natalia kills en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals acid annie .

Origineel

I followed you to the mall. I pulled up right by your car. And darling I saw it all, yeah. I followed you to her house. I watched you there on the couch. And honey I saw it all, yeah. If you're wondering why your windows smashed. Your shirts are slashed, your house is trashed. Me, don't you know that it's me, me, me, me. Acid Annie don't be bitter for the rest of your life. He can hurt you, don't deserve you,. No he can't make it right. Your guilty gun's on the ground. Put your apology down. Take your own medicine now, yeah. Call me psychotic or numb. I'm just a product of love. So thanks for showing me how, yeah. If you're wondering why your brakes are cut. And everything is fucked. It's me, don't you know that it's me, yeah. Acid Annie don't be bitter for the rest of your life. He can hurt you, don't deserve you. No he can't make it right. Acid Annie don't be bitter for the rest of your life. Love ain't easy when you're bleeding from the thrill of the fight. If you're wondering why your windows smashed. Your shirts are slashed, your house is trashed. It's me, don't you know it's me. If you're wondering why your brakes are cut. And everything is fucked. It's me. Motherfucker it's me. Acid Annie don't be bitter for the rest of your life. He can hurt you, don't deserve you, no he can't make it right. Acid Annie don't be bitter for the rest of your life. Love ain't easy when you're bleeding from the thrill of the fight. From the thrill of the fight

 

Vertaling

Ik volgde je naar het winkelcentrum. Ik stopte vlak bij je auto. En schat ik zag het allemaal, ja. Ik ben je gevolgd naar haar huis. Ik zag je daar op de bank. En schat ik zag het allemaal, ja. Als je je afvraagt waarom je ramen ingegooid zijn. Je shirts kapot zijn, je huis overhoop is gehaald. Ik, weet je niet dat ik het ben, ik, ik, ik. Acid Annie wees niet verbitterd voor de rest van je leven. Hij kan je pijn doen, hij verdient je niet. Nee, hij kan het niet goed maken. Je schuldige pistool ligt op de grond. Leg je verontschuldiging neer. Neem je eigen medicijn nu, ja. Noem me psychotisch of gevoelloos. Ik ben gewoon een product van liefde. Dus bedankt om me te tonen hoe, ja. Als je je afvraagt waarom je remmen kapot zijn. En alles naar de klote is. Ik ben het, weet je dat niet, ja. Acid Annie, wees niet verbitterd voor de rest van je leven. Hij kan je pijn doen, hij verdient je niet. Nee, hij kan het niet goed maken. Acid Annie, wees niet verbitterd voor de rest van je leven. Liefde is niet gemakkelijk als je bloedt van de spanning van het gevecht. Als je je afvraagt waarom je ramen ingegooid zijn. Je hemden zijn kapotgesneden, je huis is vernield. Ik ben het, weet je dat niet? Ik ben het. Als je je afvraagt waarom je remmen kapot zijn. En alles naar de klote is. Ik ben het. Klootzak, ik ben het. Acid Annie, wees niet verbitterd voor de rest van je leven. Hij kan je pijn doen, hij verdient je niet, nee hij kan het niet goed maken. Acid Annie wees niet verbitterd voor de rest van je leven. Liefde is niet gemakkelijk als je bloedt van de spanning van het gevecht. Van de spanning van het gevecht