Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Natalie La Rose Songtekst: Around The World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Natalie La Rose - Around The World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Around The World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Natalie La Rose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Natalie La Rose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Around The World .

Origineel

Verse 1: Natalie La Rose] Boy, just tell me where you wanna go I'll sit back, enjoy the ride Watch me wrap my body coast to coast Trace a map of me tonight [Pre-Chorus: Natalie La Rose] You know the, you know the Language my body talks You know what, you know what I need to give it all Nailed down to the bed Now that you got a taste Baby, don't you know where you should be? [Chorus: Natalie La Rose] If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world (I'd give it to you) [Verse 2: Natalie La Rose] Boy, just tell me if you wanna fly With these lips, I'll give you wings I'ma take you where the temperature's too high I can tell you know just where that is [Pre-Chorus: Natalie La Rose] You know the, you know the Language my body talks You know what, you know what I need to give it all Nailed down to the bed Now that you got a taste Baby, don't you know where you should be? [Chorus: Natalie La Rose] If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world I'll give it to you [Verse 3: Fetty Wap] Hey, check out my master plan I'll call you around 10 I'll pick you up and then I'm talkin' 'bout bein' your man, baby Love all over the sand, babe Let's travel all over the world Just me and my girl Your love is treasure, treasure like diamonds and pearls I just wanna be your man, just be my girl Your love is treasure, treasure like diamonds and pearls I just wanna be your man, just be my girl [Chorus: Natalie La Rose] If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world If I was your girl, if I was your girl I'd give it to you all around the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world (I'd give it to you) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'round the world (I'd give it to you) [Outro: Natalie La Rose] If I was your girl, if I was your girl If I was your girl All around If I was your girl, if I was your girl If I was your girl All around

 

Vertaling

Vers 1: Natalie La Rose] Jongen, vertel me waar je wilt gaan Ik kom terug te zitten, geniet van de rit Watch me wrap mijn lichaam kust tot kust Vanavond Trace een kaart van mij [Pre-Chorus: Natalie La Rose] U weet het, weet je de Taal mijn lichaam gesprekken Weet je wat, je weet wat Ik moet het allemaal Vastgespijkerd aan het bed Nu dat je een voorproefje Baby, weet je niet waar je moet zijn? [Chorus: Natalie La Rose] Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld (Ik zou het aan u) [Verse 2: Natalie La Rose] Jongen, vertel me als je wilt vliegen Met deze lippen, zal ik je vleugels geven I'ma nemen u waar de temperatuur te hoog Ik kan u vertellen je weet precies waar dat is [Pre-Chorus: Natalie La Rose] U weet het, weet je de Taal mijn lichaam gesprekken Weet je wat, je weet wat Ik moet het allemaal Vastgespijkerd aan het bed Nu dat je een voorproefje Baby, weet je niet waar je moet zijn? [Chorus: Natalie La Rose] Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld Ik geef het aan u [Verse 3: Fetty Wap] Hé, kijk op mijn masterplan Ik bel je rond de 10 Ik zal je op en vervolgens halen Ik ben talkin '' bout bein 'uw man, baby Hou van alle over het zand, babe Laten we reizen over de hele wereld Alleen ik en mijn meisje Uw liefde is schat, schat als diamanten en parels Ik wil gewoon je man, maar mijn meisje Uw liefde is schat, schat als diamanten en parels Ik wil gewoon je man, maar mijn meisje [Chorus: Natalie La Rose] Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld Als ik je meisje, als ik je meisje Ik zou het aan u over de hele wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld (Ik zou het aan u) Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra ra ra Ra ra ra, ra 'rond de wereld (Ik zou het aan u) [Outro: Natalie La Rose] Als ik je meisje, als ik je meisje Als ik jouw meisje Overal Als ik je meisje, als ik je meisje Als ik jouw meisje Overal