Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nate dogg Songtekst: never leave me alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nate dogg - never leave me alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never leave me alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nate dogg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nate dogg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never leave me alone .

Origineel

Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone They tell me that temptation, ooh, is very hard to resist You tell me that you want me, I tried to hide my feelings, d-o-g's Ain't supposed to feel like this You can call it what you want to But I don't even know what it is You've got me singin' in the morning, you bring me breakfast in my bed And when it hurts you rub my head I'll ask you one time only, baby, won't you be there when it's hectic When I don't have a hit record (never leave me alone) Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone I've traveled so many places, I've seen so many faces There were times I didn't think I'd make it through (alone) I went through so many phases, that got me so many cases Three strikes you're gonna' then what you gonna do I guess I'll call my lady, and tell her to kiss my baby They tell me that crime is all I know how to do Tell him his daddy's sorry, let him know all about me There's one more thing I really want you to do Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone Somebody was naughty when they snitched on me And the judge just sentenced me to do about a century I'm mobbin' through the county mainline Back in 9500 just tryin' to handle mine Spittin' game at the homies about the good ol' days As we try to pass time waiting for the chain to chino I see no reason to cry but I miss my baby boo And my nigga spanky too It's true that the dirt I did from an o.g. to a snotty nose kid Got me caught up in the rapture like maze days gone by And real g's gon' cry But I try to walk the yard with my head to the sky And hope my baby boo ain't fucking niggas on the outside But what's the chance it ain't cracking If I was out and she was in I'd probably be macking I can't lie So I say I would now my girl in a world of playahood A player should show a nigga love and look our But the niggas I know would probably turn your ass out So keep away better yet stay away And hope I get out one day, ok But if I don't I guess this is home My girl is trippin' she got a block on the phone Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone (never leave me alone) Leave me alone (never leave me alone) Never leave me alone

 

Vertaling

Laat me nooit alleen (laat me nooit alleen) Laat me met rust (never leave me alone) Laat me nooit alleen Laat me alleen (laat me nooit alleen) Laat me nooit alleen Ze vertellen me dat verleiding, ooh, heel moeilijk te weerstaan is You tell me that you want me, I tried to hide my feelings, d-o-g's Het is niet de bedoeling dat ik me zo voel Je kunt het noemen wat je wilt Maar ik weet niet eens wat het is You've got me singin' in the morning, you bring me breakfast in my bed En als het pijn doet wrijf je over mijn hoofd Ik vraag het je maar één keer, schat, wil je er niet zijn als het hectisch is When I don't have a hit record (laat me nooit alleen) Laat me nooit alleen (laat me nooit alleen) Leave me alone (laat me nooit alleen) Never leave me alone (laat me nooit alleen) Laat me alleen (laat me nooit alleen) Never leave me alone Ik heb op zoveel plaatsen gereisd, ik heb zoveel gezichten gezien Er waren tijden dat ik niet dacht dat ik het zou halen (alleen) Ik ben door zoveel fases gegaan, dat heeft me zoveel gevallen Three strikes you're gonna then what you gonna do Ik denk dat ik mijn vrouw bel, en haar zeg mijn baby te kussen Ze vertellen me dat misdaad het enige is wat ik kan doen Zeg hem dat het zijn vader spijt, laat hem alles over mij weten Er is nog een ding dat ik echt wil dat je doet Laat me nooit alleen Laat me nooit alleen Laat me nooit alleen Laat me nooit alleen Never leave me alone Iemand was stout toen hij me verraadde En de rechter veroordeelde me net tot een eeuw I'm mobbin' through the county mainline Back in 9500 just tryin' to handle mine Spittin' game at the homies about the good ol' days Terwijl we proberen de tijd te doden wachtend op de ketting naar Chino I see no reason to cry but I miss my baby boo And my nigga spanky too Het is waar dat het vuil dat ik maakte van een O.G. naar een snotneus kind Ik raakte verstrikt in de vervoering zoals in het verleden En echte G's gaan huilen Maar ik probeer op het erf te lopen met mijn hoofd naar de hemel En hoop dat mijn baby boo geen nikkers neukt aan de buitenkant But what's the chance it ain't cracking Als ik buiten was en zij binnen, dan zou ik waarschijnlijk aan het maffen zijn Ik kan niet liegen. Dus ik zeg dat ik mijn meisje nu in een wereld van speelkunst zou zetten Een player zou een nigga liefde moeten tonen en naar ons kijken Maar de negers die ik ken zouden je waarschijnlijk verraden Dus blijf weg, beter nog, blijf weg En hoop dat ik op een dag vrij kom, ok Maar als ik dat niet doe, denk ik dat dit mijn thuis is. My girl is trippin' she got a block on the phone Never leave me alone (laat me nooit alleen) Leave me alone (laat me nooit alleen) Never leave me alone (laat me nooit alleen) Leave me alone (laat me nooit alleen) Never leave me alone