Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nate sallie Songtekst: love song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nate sallie - love song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nate sallie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nate sallie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love song .

Origineel

Wash over me, flood my soul In the goodness of Your mercy make me whole Blend my feet by the river deep Saturate my spirit even as I sleep And Your love is my song and I'll sing it forever Your faithfulness Lord, it goes on like the sea And I'll never quit telling my salvation story I worship You, Lord, You're the beauty in me I'm pouring out Your presents, I'm dressed in light Surrounded by Your mercy, Heaven's delight Lost in the ways of Your holiness And I've been in the shadows of Your saving grace And Your love is my song and I'll sing it forever Your faithfulness Lord, goes on like the sea And I'll never quit telling my salvation story I worship You, Lord, You're the beauty in me I wanna walk in the light of Your glory And rejoice in Your name, all day long I want Your vibe and beauty inside me With one voice I lived high This love song most holy Merciful Majesty And radiant royalty Living in me Most holy Merciful Majesty Radiant royalty Living in me Living in me And Your love is my song and I'll sing it forever Your faithfulness Lord, goes on like the sea And I'll never quit telling my salvation story I worship You, Lord, I worship You, Lord And Your love is my song and I'll sing it forever Your faithfulness Lord, goes on like the sea I'll never quit telling my salvation story I worship You, Lord Your love is my song

 

Vertaling

Was over mij, overstroom mijn ziel In de goedheid van Uw barmhartigheid maak mij heel Blaas mijn voeten door de diepe rivier Verzadig mijn geest zelfs als ik slaap En Uw liefde is mijn lied en ik zal het eeuwig zingen Uw trouw Heer, het gaat verder als de zee En ik zal nooit stoppen mijn verlossingsverhaal te vertellen Ik aanbid U, Heer, U bent de schoonheid in mij Ik stort Uw geschenken uit, ik ben gekleed in licht Omringd door Uw barmhartigheid, Hemels genot Verloren in de wegen van Uw heiligheid En ik ben in de schaduw geweest van Uw reddende genade En Uw liefde is mijn lied en ik zal het voor altijd zingen Uw trouw Heer, gaat verder als de zee En ik zal nooit ophouden mijn verlossingsverhaal te vertellen Ik aanbid U, Heer, U bent de schoonheid in mij Ik wil wandelen in het licht van Uw glorie En me verheugen in Uw naam, de hele dag lang Ik wil Uw uitstraling en schoonheid in mij Met één stem leefde ik hoog Dit liefdeslied allerheiligst Genadige Majesteit En stralende vorstelijkheid Levend in mij Allerheiligst Genadige Majesteit Stralende vorstelijkheid Levend in mij Levend in mij En Uw liefde is mijn lied en ik zal het voor altijd zingen Uw trouw Heer, gaat verder als de zee En ik zal nooit ophouden mijn verlossingsverhaal te vertellen Ik aanbid U, Heer, ik aanbid U, Heer En Uw liefde is mijn lied en ik zal het voor altijd zingen Uw trouw Heer, gaat door als de zee Ik zal nooit ophouden mijn verlossingsverhaal te vertellen Ik aanbid U, Heer Uw liefde is mijn lied