Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nathan barr Songtekst: take me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nathan barr - take me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nathan barr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nathan barr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me home .

Origineel

I am a victim of tragedy And I am a victim of fate And I live inside a few memories Of someone who walks in the past So now hear the things that I wanna say And I see that you really care Don't wanna be somebody who keeps the faith In something that's no longer there I believed there would've been another chance For us all to get kid of the storm But you see I've got nothing in my hands And I weep like never before Time goes by and I'm still running Running down an endless road Getting further toward the future Just to find my way home I am a victim of agony And I am a victim of pain And I'll live forever in your fantasy Cause we both, we just feel the same Time goes by and I'm still running Running down an endless road Getting further toward the future Just to find my way home

 

Vertaling

Ik ben een slachtoffer van tragedie En ik ben een slachtoffer van het lot En ik leef in een paar herinneringen Van iemand die in het verleden wandelt Dus hoor nu de dingen die ik wil zeggen En ik zie dat je echt om me geeft Ik wil niet iemand zijn die blijft geloven In iets dat er niet meer is Ik geloofde dat er nog een kans zou zijn geweest voor ons allemaal om uit de storm te komen Maar je ziet dat ik niets in handen heb En ik ween als nooit tevoren De tijd gaat voorbij en ik ren nog steeds Rennend op een eindeloze weg Steeds verder naar de toekomst Alleen maar om mijn weg naar huis te vinden Ik ben een slachtoffer van kwelling En ik ben een slachtoffer van pijn En ik zal voor altijd in jouw fantasie leven Want we voelen allebei hetzelfde De tijd gaat voorbij en ik ren nog steeds Rennend op een eindeloze weg Steeds verder naar de toekomst Just to find my way home