Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nathaniel mayer Songtekst: i found out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nathaniel mayer - i found out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i found out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nathaniel mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nathaniel mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i found out .

Origineel

I told you before stay away from my door Don't give me that brother, brother, brother, brother The freaks on the phone won't leave me alone So don't give me that brother, brother, brother, bROTHER I, I found out I, I found out Now that I showed you what I been through Don't take nobody's word what you can do There ain't no Jesus gonna come from the sky Now that I found out I know I can cry I, I found out I, I found out Some of you sitting there with your cock in your hand Don't get you nowhere, don't make you a man I heard something bout my ma and my pa They didn't want me so they made me a star I, I found out I, I found out Old hare Krishna got nothing on you Just keep you crazy with nothing to do Keep you occupied with pie in the sky There ain't no Guru who can see through your eyes I, I found out I, I found out I been through junkies, I been through it all I've seen religion from Jesus to Paul Don't let them fool you with dope and cocaine No one can't do you no harm you to feel your own pain I, I found out I, I found this out I, I found out

 

Vertaling

Ik zei je al eerder blijf weg van mijn deur Geef me niet die broer, broer, broer, broer De freaks aan de telefoon laten me niet met rust Dus geef me niet die broer, broer, broer, bROTHER Ik, ik ben erachter gekomen Ik, ik heb het ontdekt Nu dat ik je heb laten zien wat ik heb meegemaakt Geloof niemand op zijn woord wat je kan doen Er komt geen Jezus uit de lucht vallen Nu ik erachter ben, weet ik dat ik kan huilen Ik, ik heb het ontdekt Ik, ik kwam erachter Sommigen van jullie zitten daar met je pik in je hand Je komt nergens, je wordt geen man Ik hoorde iets over mijn moeder en mijn vader Ze wilden me niet dus maakten ze een ster van me Ik, ik heb het ontdekt Ik, ik heb het ontdekt Ouwe Krishna heeft niets tegen jou Houdt je gek met niets te doen Houdt je bezig met taart in de lucht Er is geen goeroe die door jouw ogen kan kijken Ik, ik heb het ontdekt Ik, ik ben erachter gekomen. Ik heb junkies meegemaakt, ik heb het allemaal meegemaakt Ik heb religie gezien van Jezus tot Paulus Laat ze je niet voor de gek houden met dope en cocaïne Niemand kan je geen kwaad doen, je moet je eigen pijn voelen Ik, ik kwam erachter Ik, ik heb dit ontdekt I, I found out