Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nazareth Songtekst: sad song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nazareth - sad song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sad song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nazareth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nazareth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sad song .

Origineel

(copyright Nazareth, Tiflis Tunes,inc.-ascap). . Every song I sing's a sad song,. Every note seems out of key,. Every line I write falls out of rhyme,. Since you're far away from me.. Every night I watch the stars fall,. Watch them till I'm fast asleep,. But when I'm sleeping, I'm not dreaming,. Since you're far away from me.. Oh but I need you,. Honest I do,. You know that I miss you,. I'll always miss you.. Every song I hear's a sad song,. Every word applies to me,. Loneliness is something I know about,.

 

Vertaling

(copyright Nazareth, Tiflis Tunes,inc.-ascap). . Elk liedje dat ik zing is een droevig liedje... Elke noot lijkt uit de maat... Elke regel die ik schrijf valt uit rijm... Omdat je ver weg van mij bent... Kijk ik elke nacht naar de vallende sterren. Ik kijk naar ze tot ik diep in slaap ben. Maar als ik slaap, droom ik niet... Omdat je ver weg van me bent... Oh, maar ik heb je nodig... Eerlijk waar. Je weet dat ik je mis... Ik zal je altijd missen... Elk liedje dat ik hoor is een droevig liedje... Elk woord is op mij van toepassing. Eenzaamheid is iets wat ik ken...