Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nazareth Songtekst: ship of dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nazareth - ship of dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ship of dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nazareth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nazareth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ship of dreams .

Origineel

Here we are. We sail on a ship made of dreams. And I. I only exist to believe. The stars. The stars that I see watching me. Hold me close. Your arms and your love comfort me. The sea. Is deep and it waits endlessly. Oh why. To give just to take it from me. Here we are. We sail on a ship made of dreams. And I. I watch for a sign constantly. The sea. Is deep and it waits ceaselessly.. . (Charlton). (copyright 1980 Nazsongs ltd.). all rights reserved.. lyrics used by permission only.reproduction prohibited..

 

Vertaling

Hier zijn we dan. We varen op een schip gemaakt van dromen. En ik. Ik besta alleen om te geloven. De sterren. De sterren die ik zie kijken naar mij. Hou me dicht tegen je aan. Je armen en je liefde troosten me. De zee. Is diep en wacht eindeloos. Oh waarom. Om te geven alleen om het van mij te nemen. Hier zijn we dan. We varen op een schip gemaakt van dromen. En ik. Ik kijk voortdurend uit naar een teken. De zee. Is diep en wacht onophoudelijk... (Charlton). (copyright 1980 Nazsongs ltd.). Alle rechten voorbehouden. Teksten alleen met toestemming gebruikt. Verveelvoudiging verboden.