Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nazareth Songtekst: whippin' boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nazareth - whippin' boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whippin' boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nazareth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nazareth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whippin' boy .

Origineel

Trains, running through the town. Missed my turn around. Trains, got to break away. Got to leave today. There’s nothin’ gonna stop me. From runnin’ the tracks. You never saw me comin’. And I ain’t comin’ back. I’ve always been your whippin’ boy. I think it’s time for a change. Strange, it’s always been the same. It’s never you to blame. Chains, drag me to the ground. But no one turns around. There’s nothin’ gonna stop me. From runnin’ the tracks. You never saw me comin’. And I ain’t comin’ back. I’ve always been your whippin’ boy. I think it’s time for a change. Names, numbers on your wall. But I’m not gonna fall. Games, I’m tired of playin’ clown. Another side show is leavin’ town. There’s nothin’ gonna stop me. From runnin’ the tracks. You never saw me comin’. And I ain’t comin’ back. I’ve always been your whippin’ boy. There’s nothin’ gonna stop me. From runnin’ the tracks. You never saw me comin’. And I ain’t comin’ back. I’ve always been your whippin’ boy. I think it’s time for a change.. . (written and arranged by Nazareth). copyright 1983 Fool Circle Limited.

 

Vertaling

Treinen, rijden door de stad. Ik heb mijn draai gemist. Treinen, moeten er vandoor. Ik moet vandaag vertrekken. Niets kan me tegenhouden. Om over het spoor te rennen. Je zag me nooit komen. En ik kom niet meer terug. Ik ben altijd je slaafje geweest. Ik denk dat het tijd is voor verandering. Vreemd, het is altijd hetzelfde geweest. Het is nooit jouw schuld. Ketenen, sleep me naar de grond. Maar niemand draait zich om. Niets kan me tegenhouden. Om over de rails te rennen. Je zag me nooit aankomen. En ik kom niet meer terug. Ik ben altijd je slaafje geweest. Ik denk dat het tijd is voor verandering. Namen, nummers op je muur. Maar ik ga niet vallen. Spelletjes, ik ben het zat om de clown uit te hangen. Een andere side show verlaat de stad. Niets kan me tegenhouden. Om over de rails te lopen. Je zag me nooit komen. En ik kom niet meer terug. Ik ben altijd je slaafje geweest. Niets kan me tegenhouden. Om de sporen uit te wissen. Je hebt me nooit zien komen. En ik kom niet meer terug. Ik ben altijd je slaafje geweest. Ik denk dat het tijd is voor een verandering... (geschreven en gearrangeerd door Nazareth). copyright 1983 Fool Circle Limited.