Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: coming with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - coming with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coming with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coming with me .

Origineel

[Intro] Ooh, whoa, yeah, yeah Ooh, ooh, ooh Ah, ooh [Verse 2] Ain't no reason For you to be by yourself tonight That ain't right Baby, why you teasin'? The way that you fill out that dress is quite a sight And I just might, ay [Pre-Chorus] Make my way across the floor To introduce myself [I've seen?] one of my boys Gonna go get you myself And baby, I'm so sure Don't wan't nobody else Not tonight, baby, the rest of your life [Chorus] Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Here tonight Hey, really, really all I wanna know Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Here tonight Baby, just tell me Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me [Verse 2] Patience; something I got more than the rest No contest So while these [?] chasin' (ooh, ooh) I'm confident that you gon' pick the best Nevertheless Make my way across the floor (ooh) To introduce myself [I've seen?] one of my boys Gonna go get you myself And baby, I'm so sure (so sure) Don't wan't nobody else Not tonight, baby, the rest of your life, hey Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Here tonight Hey, really, really all I wanna know Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Baby, just tell me Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me [Bridge] Baby, time is wastin' You need to do me right, it's gonna be alright Oh girl, make your selection, make it now (ooh) The club's about to close (say the club's about to close) Let's get right (let's get right) Stop hesitatin' [?] To [make you feel it's?] goin' down Oh, woah Are you comin' with me Are you comin' with me Are you comin' with me Are you comin' with me (hey, hey) Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Here tonight Hey, really, really all I wanna know Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Here tonight Baby, just tell me Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me (I wanna know) Are you comin' with me [Outro] Baby, tell me it's goin' down

 

Vertaling

[Intro] Ooh, whoa, yeah, yeah Ooh, ooh, ooh Ah, ooh [Verse 2] Ain't no reason For you to be by yourself tonight That ain't right Baby, why you teasin'? De manier waarop je die jurk invult is nogal een zicht And I just might, ay [Pre-Chorus] mijn weg maken over de vloer om mezelf voor te stellen Ik heb een van mijn jongens gezien Gonna go get you myself And baby, I'm so sure Don't want't nobody else Niet vanavond, baby, de rest van je leven [Chorus] Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Hier vanavond Hey, echt, echt alles wat ik wil weten Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Hier vanavond Baby, just tell me Ga je met me mee? (Ik wil het weten) Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee [Verse 2] Geduld; iets wat ik meer heb dan de rest No contest Dus terwijl deze [?] chasin' (ooh, ooh) Ik ben er zeker van dat jij de beste zal kiezen Niettemin Maak mijn weg over de vloer (ooh) Om mezelf voor te stellen Ik heb een van mijn jongens gezien Gonna go get you myself And baby, I'm so sure (so sure) Don't want't nobody else Niet vanavond, baby, de rest van je leven, hey Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Hier vanavond Hey, echt, echt alles wat ik wil weten Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Baby, just tell me Kom je met me mee? (Ik wil het weten) Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee [Bridge] Baby, time is wastin' You need to do me right, it's gonna be alright Oh girl, make your selection, make it now (ooh) The club's about to close (zeg dat de club gaat sluiten) Let's get right (laten we het goed doen) Stop hesitatin' [?] To [make you feel it's?] goin' down Oh, woah Kom je met me mee Kom je met me mee Kom je met me mee Kom je met me mee (hey, hey) Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Hier vanavond Hey, echt, echt alles wat ik wil weten Is it goin' down? is it goin' down? is it goin' down? Hier vanavond Baby, just tell me Ga je met me mee? (Ik wil het weten) Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee? Kom je met me mee? Are you comin' with me [Outro] Baby, tell me it's goin' down