Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: genuine only

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - genuine only ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van genuine only? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals genuine only .

Origineel

We may struggle. We may even very well see hell's front gates. Don't think that you or I. Are above making mistakes. Said I'm gonna get on your damn nerves. And you gonna make me mad. But I know we'll survive all that. Cause love this good could never be that bad. So may you never know the way. Way that it feels. Feels to be lonely. May you never know one day. When love isn't real. See this stuff to me is genuine only. See well maybe in a perfect world. We would get along perfectly. But seeing how this is real life. Sometimes we just wanna be. And I may make you say that you wanna leave. Never come back. But I know we'll survive all that. Cause love this good could never be that bad. So may you never know the way. Way that it feels. Feels to be lonely. May you never know one day. When love isn't real. See this stuff to me is genuine only. Said I ain't always gonna like you girl. Said you ain't always gonna like me girl. But you're the only one I want in this world. Let me sing it again. (I ain't always gonna like you girl). Said I ain't always gonna like you girl. (And you ain't always gonna like me girl). Said you ain't always gonna like me girl. (But I love you more than anything in this world). But I love you more than anything in this world. May you never know the way. The way that it feels. Feels to be lonely. May you never know one day. When love isn't real. See this stuff to me is genuine only. May you never know the way. To the way that it feels. Feels to be lonely. May you never know one day. When love isn't real. See this stuff to me is genuine only

 

Vertaling

We kunnen worstelen. We kunnen zelfs heel goed de poorten van de hel zien. Denk niet dat jij of ik boven het maken van fouten staan. Ik zei dat ik op je zenuwen zou werken. En jij gaat me kwaad maken. Maar ik weet dat we dat allemaal zullen overleven. Want liefde zo goed kan nooit zo slecht zijn. Dus moge je nooit de manier weten. Hoe het voelt. Voelt om eenzaam te zijn. Moge je nooit weten op een dag. Wanneer liefde niet echt is. Dit spul is voor mij alleen echt. Misschien in een perfecte wereld. Zouden we perfect met elkaar kunnen opschieten. Maar aangezien dit het echte leven is. Soms willen we gewoon zijn. En ik kan je laten zeggen dat je weg wilt gaan. Nooit meer terugkomen. Maar ik weet dat we dat allemaal zullen overleven. Want liefde zo goed kan nooit zo slecht zijn. Dus moge je nooit de manier weten. Hoe het voelt. Voelt om eenzaam te zijn. Moge je nooit weten op een dag. Wanneer liefde niet echt is. Zie je, dit spul is voor mij alleen echt. Ik zei dat ik je niet altijd aardig zal vinden, meisje. Ik zei dat jij mij niet altijd aardig zal vinden. Maar jij bent de enige die ik wil in deze wereld. Laat me het nog eens zingen. (I ain't always gonna like you girl). Said I ain't always gonna like you girl. (And you ain't always gonna like me girl). Said you ain't always gonna like me girl. (Maar ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld). Maar ik hou meer van jou dan wat ook in deze wereld. Moge je nooit de weg weten. De manier waarop het voelt. Het voelt om eenzaam te zijn. Moge je nooit weten op een dag. Wanneer liefde niet echt is. Zie je, dit spul is voor mij alleen echt. Moge je nooit de weg weten. Naar de manier waarop het voelt. Voelt om eenzaam te zijn. Moge je nooit weten op een dag. Wanneer liefde niet echt is. Zie je dit spul is voor mij alleen echt