Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: give me everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - give me everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me everything .

Origineel

Tonight i will love love you tonight Give me everything tonight For all we know we might not get tomorrow Lets do it tonight I will love love you tonight Give me everything tonight For all we know we might not get tomorrow Lets do it tonight Lets do it tonight Grab somebody sexy tell 'em hey Give me everything tonight Give me everything tonight Give me everything tonight Give me everything tonight Excuse me But i might drink a little bit more than i should tonight And i might take you home with me if i could tonight And i think you should let me cause i look good tonight And we might not get tomorrow Tonight i will love love you tonight Give me everything tonight For all we know we might not get tomorrow Lets do it tonight I will love love you tonight Give me everything tonight For all we know we might not get tomorrow Lets do it tonight Lets do it tonight Grab somebody sexy tell 'em hey Give me everything tonight Give me everything tonight Give me everything tonight Give me everything tonight Excuse me But i might drink a little bit more than i should tonight And i might take you home with me if i could tonight And i think you should let me cause i look good tonight And we might not get tomorrow

 

Vertaling

Vanavond zal ik van je houden Geef me alles vanavond Voor zover we weten krijgen we morgen misschien niet Laten we het vanavond doen Ik zal van je houden vannacht Geef me alles vanavond Voor zover we weten krijgen we morgen misschien niet Laten we het vanavond doen Laten we het vanavond doen Grijp iemand sexy zeg 'em hey Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Excuseer me. Maar ik drink misschien een beetje meer dan ik zou moeten vanavond En ik zou je mee naar huis nemen als ik kon vanavond En ik denk dat je me moet laten gaan want ik zie er goed uit vanavond En we krijgen misschien geen morgen Vanavond zal ik van je houden Geef me alles vanavond Voor zover we weten krijgen we morgen misschien niet Laten we het vanavond doen Ik zal van je houden vannacht Geef me alles vanavond Voor zover we weten krijgen we morgen misschien niet Laten we het vanavond doen Laten we het vanavond doen Grijp iemand sexy zeg 'em hey Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Geef me alles vanavond Excuseer me. Maar ik drink misschien een beetje meer dan ik zou moeten vanavond En ik zou je mee naar huis nemen als ik kon vanavond En ik denk dat je me moet laten gaan want ik zie er goed uit vanavond En we krijgen misschien geen morgen