Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: good morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - good morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good morning .

Origineel

Birds are chirping, suns coming up as I' going down. Birds are chirping, suns coming up as I' going down, down, down. Don't worry babe, it's only me. When I disappear under the sheets, you start to feel tingly. Don't worry baby. Just lie back, bite your bottom lip and get as much as you need. I know you gotta go to work so let me work it out right quick, continue happy. Let me say good morning. Let me get that breakfast in bed baby before you leave. I wanna say. Good morning. Just wanna make sure you start your day properly. Said I'd rather have it. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Through your mind baby. All all day. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Through your mind baby. All day. The shower, I follow you. And now I got you begging. 'Cause your boss be stressing. You really need to get dressed and go. But then I kiss your neck. And you melt in my arms. You 'bout to be late no doubt. I need to hear you scream and shout. I need you to melt in my mouth. I need you to do 3 more hours. I need you to let me say. Good morning. Let me get that breakfast in bed baby before you leave. Good morning. Just wanna make sure you start your day properly. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Through your mind baby. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Through your mind baby. Said I wanna be. Runnin' through your mind girl, runnin' through your mind. While you all at work, wanna be runnin' through your mind. Runnin' through your mind girl, runnin' through your mind. But before you leave let me send you off right. Good morning. Breakfast in bed baby before you leave. I wanna say. Good morning. Just wanna make sure you start your day properly

 

Vertaling

Vogels tjilpen, zonnen komen op als ik onder ga. De vogels tjilpen, de zon komt op als ik onderga, onderga, onderga. Maak je geen zorgen schat, ik ben het maar. Als ik onder de lakens verdwijn, begin jij je te tintelen. Maak je geen zorgen, schatje. Ga gewoon liggen, bijt op je onderlip en neem zoveel als je nodig hebt. Ik weet dat je naar je werk moet, dus laat me dit snel afhandelen, blijf gelukkig. Laat me goedemorgen zeggen. Laat me je ontbijt op bed brengen voor je vertrekt. Ik wil zeggen. Goedemorgen. Ik wil er zeker van zijn dat je je dag goed begint. Ik zei dat ik het liever had. Ever runnin ', ever runnin ', ever runnin '. Ever runnin ', ever runnin ', ever runnin '. Door je hoofd baby. De hele dag. Ever runnin ', ever runnin ', ever runnin '. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Door je hoofd baby. De hele dag. De douche, ik volg je. En nu laat ik je smeken. Omdat je baas gestrest is. Je moet je echt aankleden en gaan. Maar dan kus ik je nek. En je smelt in mijn armen. Je zult ongetwijfeld te laat komen. Ik wil je horen gillen en schreeuwen. Ik wil dat je smelt in mijn mond. Ik heb je nodig om nog 3 uur te doen. Ik wil dat je me laat zeggen. Goedemorgen. Laat me dat ontbijt op bed krijgen baby voordat je weggaat. Goedemorgen. Ik wil er zeker van zijn dat je je dag goed begint. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Door je hoofd, schatje. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Ever runnin', ever runnin', ever runnin'. Door je hoofd baby. Said I wanna be. Runnin' door je geest meisje, runnin' door je geest. Terwijl jullie allemaal aan het werk zijn, wil ik door je hoofd rennen. Runnin' through your mind girl, runnin' through your mind. Maar voor je gaat, laat me je goed wegsturen. Goedemorgen. Ontbijt op bed, schat, voordat je weggaat. Ik wil zeggen. Goedemorgen. Ik wil er zeker van zijn dat je je dag goed begint.