Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: harder to breathe (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - harder to breathe (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van harder to breathe (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals harder to breathe (demo) .

Origineel

Breathe in breathe out…. Ohh baby the trouble that I wanna get into. (Come sit with me, baby, come sit with me). Looking at you, baby, i'm curious about the way you move. (Come sit with me, the way you move, come sit with me). Something bout u that I want, so that I don’t. I’m scared alone, I might go to you baby. Touch me anywhere u want, ohh lets get it on. C’mon c’mon im getting inpatient. I want you now and I refuse to wait. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). When you look at me I hyperventilate. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). Just say… Breathe in breathe out (…again). Ohh baby you make me wanna take this off. (come sit with me,take it off, come sit with me). I'm in the mood baby wanna take you down somewhere and break it off. (come sit with me, break it off, come sit with me). Something bout u that I want, so that I don’t. I'm scared alone I might go to you baby. Touch me anywhere u want, anywhere you want, lets get it on. C’mon c’mon I'm getting inpatient. I want you now and I refuse to wait. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). When you look at me I hyperventilate. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). Just was… Breathe in breathe out (…again). Ohh why you in my mind. Well u know u need to stop wastin my time. I want it now and I can hardly wait. When you look at me I hyperventilate I cant escape no more. (breathe in breathe out….). I want you now and I refuse to wait. (so hard to breathe, baby, so hard to breathe). When you look at me I hyperventilate. (so hard to breathe, baby, so hard to breathe). Breathe in breathe out (…again)

 

Vertaling

Adem in adem uit.... Ohh baby the trouble that I wanna get into. (Kom bij me zitten, baby, kom bij me zitten). Als ik naar je kijk, baby, ben ik nieuwsgierig naar de manier waarop je beweegt. (Kom bij me zitten, de manier waarop je beweegt, kom bij me zitten). Iets van jou dat ik wil, zodat ik het niet doe. I'm scared alone, I might go to you baby. Touch me anywhere you want, ohh lets get it on. Kom op, kom op, ik krijg er genoeg van. Ik wil je nu en ik weiger te wachten. (Zo moeilijk om te ademen, baby, zo moeilijk om te ademen). Als je naar me kijkt hyperventileer ik. (Zo moeilijk om te ademen, baby, zo moeilijk om te ademen). Zeg gewoon... Adem in, adem uit (...opnieuw). Ohh baby you make me wanna take this off. (Kom bij me zitten, doe het uit, kom bij me zitten). I'm in the mood baby wanna take you down somewhere and break it off. (kom bij me zitten, doe het uit, kom bij me zitten). Something bout you that I want, so that I don't. I'm afraid alone I might go to you baby. Raak me aan waar je maar wilt, waar je maar wilt, laten we het doen. Kom op, kom op. Ik krijg er genoeg van. Ik wil je nu en ik weiger te wachten. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). Als je naar me kijkt hyperventileer ik. (So hard to breathe, baby, so hard to breathe). Gewoon was... Adem in adem uit (...weer). Ohh waarom jij in mijn gedachten. Je weet dat je moet stoppen met mijn tijd te verdoen. Ik wil het nu en ik kan haast niet wachten. Als je naar me kijkt ga ik hyperventileren. Ik kan niet meer ontsnappen. (adem in adem uit....). Ik wil je nu en ik weiger te wachten. (zo moeilijk om te ademen, baby, zo moeilijk om te ademen). Als je naar me kijkt hyperventileer ik. (zo moeilijk om te ademen, baby, zo moeilijk om te ademen). Adem in adem uit (...alweer)