Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: let me love you (until you learn to love yourself) (remix) (feat. beni)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - let me love you (until you learn to love yourself) (remix) (feat. beni) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me love you (until you learn to love yourself) (remix) (feat. beni)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me love you (until you learn to love yourself) (remix) (feat. beni) .

Origineel

Much as you blame yourself,. You can't be blamed for the way that you feel. Had no example of a love, that was even remotely real. How can you understand something that you never had. Ooh baby if you let me, I can help you out with all of that. Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. And all your trouble. Don't be afraid, girl let me help. Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. A heart of numbness, gets brought to life. I'll take you there. Girl let me love you. Girl let me love you baby, oh. Girl let me love yo. Girl let me love you baby. Girl let me love you. Let me love you, let me love you, oh. I can see the pain behind your eyes. It's been there for quite a while. I just wanna be the one to remind you what it is to smile. I would like to show you what true love can really do. Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. And all your trouble. Don't be afraid, girl let me help. Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. A heart of numbness, gets brought to life. I'll take you there. Girl let me love you baby. Girl let me love you. Let me love you, let me love you baby. Girl let me love you. Girl let me love you baby. Girl let me love you. Let me love you, girl let me love you baby. For every heart that beat. For every heart that beat. For every heart that beat. For every heart that beat, heart that beat.... Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. And all your trouble. Don't be afraid, girl let me help. Girl let me love you. And I will love you. Until you learn to love yourself. Girl let me love you. A heart of numbness, gets brought to life. I'll take you there. Girl let me love you. Let me love you baby, love you baby. Girl let me love you. Let me love you baby, love you baby

 

Vertaling

Hoezeer je het jezelf ook kwalijk neemt... Je kunt niet de schuld krijgen voor de manier waarop je je voelt. Ik had geen voorbeeld van een liefde, die ook maar een beetje echt was. Hoe kun je iets begrijpen dat je nooit hebt gehad. Ooh baby als je me laat, kan ik je helpen met dat alles. Meisje, laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert om van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. En van al je problemen. Wees niet bang, meisje laat me helpen. Meisje laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. Een hart van gevoelloosheid, wordt tot leven gebracht. Ik breng je erheen. Meisje laat me van je houden. Meisje laat me van je houden baby, oh. Meisje laat me van je houden. Meisje laat me van je houden schatje. Meisje laat me van je houden. Laat me van je houden, laat me van je houden, oh. Ik kan de pijn achter je ogen zien. Het is er al een tijdje. Ik wil gewoon degene zijn die je eraan herinnert wat het is om te lachen. Ik wil je laten zien wat ware liefde echt kan doen. Meisje laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert om van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. En van al je problemen. Wees niet bang, meisje laat me helpen. Meisje laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. Een hart van gevoelloosheid, wordt tot leven gebracht. Ik breng je erheen. Meisje laat me van je houden baby. Meisje laat me van je houden. Laat me van je houden, laat me van je houden baby. Meisje laat me van je houden. Girl let me love you baby. Meisje laat me van je houden. Laat me van je houden, meisje laat me van je houden baby. Voor elk hart dat klopt. Voor elk hart dat klopt. Voor elk hart dat klopt. Voor elk hart dat klopt, hart dat klopt .... Meisje laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. En van al je problemen. Wees niet bang, meisje laat me helpen. Meisje laat me van je houden. En ik zal van je houden. Totdat je leert van jezelf te houden. Meisje laat me van je houden. Een hart van gevoelloosheid, wordt tot leven gebracht. Ik breng je erheen. Girl let me love you. Laat me van je houden baby, hou van je baby. Girl let me love you. Laat me van je houden baby, hou van je baby