Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: make it easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - make it easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it easy .

Origineel

Do you love me for me though?. The real me not my fly alter-ego. I know I'm never not fly. But if I ever was would you still ride?. If it's early in the morning and my breath stink. Would you still roll over kissin' on me like it ain't?. If I didn't have millions in the bank. I'm talkin' cardboard box and a fish tank. Better yet a fish bowl. And if the fame got old. If the cameras didn't flash when I walk through. If I wasn't makin' them bands when I walk through. Is it where I lost you? Or is you holding me down?. You never let 'em bring me down. All the haters in the world right now. Would you add to the stress or would you make it easy. For me to take it easy. That's what I'm lookin' for, baby let me know. Would you make it easy?. (Easy for me to chill, easy for us to feel). Easy to take it easy. That's what I'm looking for, baby let me know. Ooh girl I know what I need. Sex appeal, intelligence, positive energy. When the drama comes, she become serenity. Lady when I need a lady. Freak when I need a freak. Shawty ride like me like I ride the beat. Everything 'bout her quality. Why I send her and her girls to Dubai. For 'bout a week. Just a little reward for, for when she hold me down. Never let 'em bring me down. All the haters in the world right now. You the one that I'm lookin' for to make it easy. For me to take it easy. That's what I'm lookin' for, baby let me know. Would you make it easy?. (Easy for me to chill, easy for us to feel). Easy to take it easy. That's what I'm looking for, baby let me know. Where you at?. Shawty where you at?. Baby girl we got bags to pack. We got trips to take if you cool with that. Show me that you got my back. Let me see that you got my back. Then we'll get into all that. Said we'll get into all that. If you make it easy. For me to take it easy. That's what I'm lookin' for, baby let me know. Would you make it easy?. (Easy for me to chill, easy for us to feel). Easy to take it easy. That's what I'm looking for, baby let me know

 

Vertaling

Hou je van me zoals ik ben? De echte ik niet mijn vlieg alter-ego. Ik weet dat ik nooit niet vlieg. Maar als ik dat ooit was, zou je dan nog rijden? Als het vroeg in de ochtend is en mijn adem stinkt. Zou je me dan nog steeds zoenen alsof het niets is? Als ik geen miljoenen op de bank had. Ik heb het over een kartonnen doos en een aquarium. Beter nog, een vissenkom. En als de roem oud werd. Als de camera's niet flitsen als ik langsloop. Als ik geen bandjes zou maken als ik erdoor liep. Is het waar ik je kwijt ben? Of hou je me naar beneden? Je laat ze me nooit naar beneden halen. Al de haters in de wereld op dit moment. Wil je nog meer stress of wil je het me gemakkelijk maken. Voor mij om het rustig aan te doen. Dat is waar ik naar op zoek ben, schatje laat het me weten. Wil je het makkelijk maken? (Makkelijk voor mij om te chillen, makkelijk voor ons om te voelen). Easy to take it easy. Dat is waar ik naar op zoek ben, baby laat het me weten. Ooh meisje ik weet wat ik nodig heb. Sex appeal, intelligentie, positieve energie. Als het drama komt, wordt ze sereniteit. Dame wanneer ik een dame nodig heb. Freak wanneer ik een freak nodig heb. Shawty ride like me like I ride the beat. Alles aan haar kwaliteit. Daarom stuur ik haar en haar meisjes naar Dubai. Voor ongeveer een week. Gewoon een kleine beloning voor, voor als ze me neerhaalt. Laat ze me nooit naar beneden halen. Alle haters in de wereld op dit moment. Jij bent degene naar wie ik op zoek ben om het makkelijk te maken. Voor mij om het rustig aan te doen. Dat is waar ik naar op zoek ben, baby laat het me weten. Zou je het me gemakkelijk willen maken? (Easy for me to chill, easy for us to feel). Easy to take it easy. Dat is waar ik naar op zoek ben, baby let me know. Waar ben je? Shawty waar ben je? Baby girl we hebben koffers te pakken. We hebben uitstapjes te maken als je dat goed vindt. Laat me zien dat je me dekt. Laat me zien dat je me dekt. Dan zullen we dat allemaal doen. Ik zei dat we dat allemaal zouden doen. Als je het me gemakkelijk maakt. Voor mij om het rustig aan te doen. Dat is waar ik naar op zoek ben, schatje laat het me weten. Wil jij het makkelijk maken? (Easy for me to chill, easy for us to feel). Easy to take it easy. That's what I'm looking for, baby let me know