Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: voicemail

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - voicemail ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voicemail? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voicemail .

Origineel

You are the one reason why I have been stressin How can someone be a curse and a blessing All in the same damn week This haunting get enough of me its killing me, woaah You can be sweeter than sweet with my feelings Then turn around and be mean as a demon Dont know what to do I swear sometimes I think there might be two of you, woah, yeah (Tonight) I need to get you off of my brain (Tonight) I need to get out and do my thang (Tonight) Thinking about you,baby I ain't So you could call me stressing gonna have to leave a message Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what youre talking bout So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Blow me up, baby all you like All im thinkin bout is having fun tonight So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Im gonna put on that dress that you dont like (0h) Im gonna pick up my homegirl you dont like And we're making moves We're probably gonna do some things you won't like too, woah Dont get me wrong I ain't gon' disrespect myself I got a man and I dont want no one else But im gonna have a good time I'll call you up tomorrow, baby you'll be fine But you will know (Tonight) I need to get you off of my brain (Tonight) I need to get out and do my thang (Tonight) Ihinking about you,baby I ain't So you could call me stressing gonna have to leave a message Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what youre talking bout So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Blow me up, baby all you like All im thinkin bout is having fun tonight So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what youre talking bout So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Blow me up, baby all you like All im thinkin bout is having fun tonight So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail)

 

Vertaling

Jij bent de enige reden waarom ik zo gestrest ben. Hoe kan iemand een vloek en een zegen zijn Allemaal in dezelfde verdomde week Dit achtervolgen krijgt genoeg van me het vermoordt me, woaah Je kan zoeter dan zoet zijn met mijn gevoelens En dan omdraaien en zo gemeen zijn als een demon Ik weet niet wat ik moet doen. Ik zweer dat ik soms denk dat er twee van jou zijn, woah, yeah (Vanavond) Ik moet je uit mijn hoofd krijgen Vanavond moet ik naar buiten en mijn ding doen Vanavond denk ik aan jou, baby, dat doe ik niet. Dus je kan me bellen, je zal een bericht moeten achterlaten. Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what you're talking about So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh je kunt het tegen mijn voicemail zeggen (vertel het tegen mijn voicemail) Blaas me op, baby zoveel je wilt Het enige waar ik aan denk is plezier maken vanavond So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh je kunt het tegen mijn voicemail zeggen (vertel het tegen mijn voicemail) Ik ga die jurk aantrekken die je niet leuk vindt (0h) Im gonna pick up my homegirl you dont like And we're making moves We gaan waarschijnlijk dingen doen die jij ook niet leuk vindt, woah Begrijp me niet verkeerd, ik ga mezelf niet oneerbiedig behandelen I got a man and I don't want no one else Maar ik ga een leuke tijd hebben Ik bel je morgen, schat, het komt wel goed Maar je zult het weten. Vanavond moet ik je uit mijn hoofd zetten. Vanavond moet ik naar buiten en mijn ding doen Vanavond denk ik aan jou, schat. Dat doe ik niet. So you could call me stressing gonna have to leave a message Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what you're talking about So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh je kunt het tegen mijn voicemail zeggen (vertel het tegen mijn voicemail) Blaas me op, baby zoveel je wilt Het enige waar ik aan denk is plezier maken vanavond So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh je kunt het tegen mijn voicemail zeggen (vertel het tegen mijn voicemail) Cause my cellphones off and the musics loud I ain't tryin to hear what youre talking about So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Blaas me op, baby zoveel je wilt Het enige waar ik aan denk is plezier maken vanavond So you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail) Oh you can tell it to my voicemail (tell it to my voicemail)