Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: who’s taking you home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - who’s taking you home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who’s taking you home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who’s taking you home .

Origineel

[Verse 1] Who's taking you home? We've been partying all night long So before this night is gone Tell me who's taking you home? Who's taking you home? Please correct me if I'm wrong But I feel this connection is so strong So tell me who's taking you home? [Pre-Chorus] Girl I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) So I'm asking [Chorus] Who's taking you home Tell me who's taking you home Girl before this night is gone Tell me who's taking you home Who's taking you home Tell me who's taking you home Girl before this night is gone Tell me who's taking you home Tonight Tonight Tonight Tell me who's taking you home [Verse 2] Ohh who's taking you home? (tell me girl) Hope I'm not coming on too strong (coming on baby) But you way too fly to be alone So tell me who's taking you home? This attraction is full on Girl your body's got me gone So let's dance to one more song Then tell me who's taking you home? [Pre-Chorus] Cause I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) Said I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) So I'm asking [Chorus] Who's taking you home Tell me who's taking you home Girl before this night is gone Tell me who's taking you home Who's taking you home Tell me who's taking you home Girl before this night is gone Tell me who's taking you home Tonight Tonight Tonight Tell me who's taking you home

 

Vertaling

[Verse 1] Who's taking you home? We hebben de hele nacht gefeest Dus voordat deze nacht voorbij is Vertel me wie je mee naar huis neemt? Who's taking you home? Corrigeer me als ik het fout heb Maar ik voel dat deze band zo sterk is So tell me who's taking you home? [Pre-Chorus] Girl I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) So I'm asking [Chorus] Who's taking you home Zeg me wie je mee naar huis neemt Meisje, voordat deze nacht voorbij is Zeg me wie er met je naar huis gaat Who's taking you home Zeg me wie je mee naar huis neemt Meisje voor deze nacht voorbij is Zeg me wie je mee naar huis neemt Vannacht Vannacht Vannacht Zeg me wie je naar huis brengt [Verse 2] Ohh who's taking you home? (tell me girl) Hope I'm not coming on too strong (coming on baby) But you way too fly to be alone So tell me who's taking you home? This attraction is full on Girl your body's got me gone So let's dance to one more song Vertel me dan wie je mee naar huis neemt? [Pre-Chorus] Cause I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) Said I'm looking at your body And there ain't nobody better (ain't nobody better) And we're the flyest in this party We're supposed to be together (supposed to be together) So I'm asking [Chorus] Who's taking you home Zeg me wie je mee naar huis neemt Meisje voor deze nacht voorbij is Zeg me wie er met je naar huis gaat Who's taking you home Zeg me wie je mee naar huis neemt Girl before this night is gone Zeg me wie je mee naar huis neemt Vannacht Vannacht Vannacht Tell me who's taking you home