Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ne yo Songtekst: yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ne yo - yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ne yo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van ne yo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yours .

Origineel

I don't know what else you want me to do baby. I mean... I'm all yours (I'm all yours). Maybe it's the way I tip my hat. That makes these broads be on me like that. But it seems no matter how. Many chicks that I turn down. You still think, I'm runnin 'round. (Damn baby). It's who I am (baby). (And I can't help it if I'm fly). So what if I catch their eyes. The point is that I pass them by. (Damn baby). How can I prove (baby). That it's with you I'm tryna ride. Handcuff me to your right side. To show the whole world that I'm. Chorus. Yours. And I don't want nobody else (No, no). So tell me what more can I do. To show that I'm ridin' wit you. Girl, I'm (I'm all yours). Oooh Why you wanna listen to your friends. (Why, Why). They just mad cause they ain't got no man. (Don't make no sense). How they gon give you advice. How to keep you thang tight. They can't get they own (s*!t) right. (No baby). It's you and me (baby). And we don't need no outside help. If you think I'm doing dirt. How about asking me first. (Please baby). Learn to trust in me (baby). Or you might end up by your self. I don't want us to go out like that. Girl I'm,. Chorus. Yours. And I don't want nobody else (No, no). So tell me what more can I do. To show that I'm ridin' wit you. Girl, I'm (I'm all yours). Tellin my homies I can't roll wit cha'll too late at night. Letting you check my sidekick. Read the messages inside. Plus the fact I'm turning down dime pieces left and right. All of this to let you know. Baby I'm yours. Tellin my homies I can't roll wit cha'll too late at night. Letting you check my sidekick. Read the messages inside. Plus the fact I'm turnin down dime pieces left and right. All of this to let you know. To show you I'm. Chorus. Yours. And I don't want nobody else (No, no). So tell me what more can I do. To show that I'm ridin' wit you. Girl, I'm (I'm all yours)

 

Vertaling

Ik weet niet wat je nog meer wilt dat ik doe, schatje. Ik bedoel... Ik ben helemaal van jou. Misschien is het de manier waarop ik mijn hoed ophoud. Dat maakt dat deze meiden zo op me vallen. Maar het lijkt erop dat het niet uitmaakt hoe. Veel meiden die ik afwijs. Je denkt nog steeds, ik ren rond. (Verdomde baby). Het is wie ik ben (baby). (En ik kan het niet helpen als ik vlieg). Dus wat als ik hun ogen vang. Het punt is dat ik ze voorbij loop. (Damn baby). Hoe kan ik bewijzen (baby). Dat het met jou is dat ik probeer te rijden. Boei me aan je rechterkant. Om de hele wereld te laten zien dat ik dat ben. Refrein. De jouwe. En ik wil niemand anders (Nee, nee). Dus vertel me wat ik nog meer kan doen. To show that I'm ridin' with you. Girl, I'm (I'm all yours). Oooh Waarom wil je luisteren naar je vrienden. (Why, Why). Ze zijn gewoon boos omdat ze geen man hebben. (Heeft geen zin). Hoe ze je advies gaan geven. Hoe je je zaakje strak moet houden. Ze kunnen hun eigen (s*!t) niet goed krijgen. (No baby). Het is jij en ik (baby). En we hebben geen hulp van buitenaf nodig. Als je denkt dat ik vuil doe. Vraag het me dan eerst. Alsjeblieft, schatje. Leer me te vertrouwen, schatje. Anders eindig je misschien alleen. Ik wil niet dat we zo uitgaan. Meisje, ik ben... Chorus. De jouwe. En ik wil niemand anders (Nee, nee). Dus vertel me wat ik nog meer kan doen. To show that I'm ridin' with you. Girl, I'm (I'm all yours). Tellin my homies I can't roll with cha'll too late at night. Ik laat je mijn hulpje controleren. Lees de berichten binnenin. Plus het feit dat ik links en rechts dime pieces afwijs. Dit alles om je te laten weten. Schatje, ik ben van jou. Ik vertel mijn vrienden dat ik niet met jullie kan rollebollen tot laat in de nacht. Letting you check my sidekick. Lees de berichten binnenin. Plus het feit dat ik links en rechts dubbeltjes neerleg. Dit alles om je te laten weten. Om je te laten zien dat ik dat ben. Chorus. De jouwe. En ik wil niemand anders (Nee, nee). Dus vertel me wat ik nog meer kan doen. To show that I'm ridin' with you. Girl, I'm (I'm all yours)