Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neck deep Songtekst: don’t tell me it’s over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neck deep - don’t tell me it’s over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t tell me it’s over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neck deep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neck deep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t tell me it’s over .

Origineel

[Verse 1] I hear the phone it rings so violently Can't leave my room, can’t breathe since she left me I will admit I hate those things I said Girls will always cry, guys will never admit they did [Pre-Chorus] Hold on, hold on Hold on, hold on [Chorus] Don't tell me that it's over I’m not used to this temptation And when you come back running There is no use for explanation I think these things are too hopeful, even with my expert knowledge Most girls most do mean trouble, because they are rarely honest [Verse 2] What's with the jokes, all the routines they play Screw with my head, never cave til they get their way Guys like to run, chicks love to yell you see Guys hate to fight, girls think its therapy [Pre-Chorus] Hold on, hold on Hold on, hold on [Chorus] Don't tell me that it's over I'm not used to this temptation And when you come back running There is no use for explanation I think these things are too hopeful, even with my expert knowledge Most girls most do mean trouble, because they are rarely honest [Pre-Chorus] Hold on, hold on Hold on, hold on [Chorus] Don't tell me that it's over I'm not used to this temptation And when you come back running There is no use for explanation I think these things are too hopeful, even with my expert knowledge Most girls most do mean trouble, because they are rarely honest Don’t tell me that it’s over I'm not used to this temptation And when you come back running There is no use for explanation I think these things are too hopeful, even with my expert knowledge Most girls most do mean trouble, because they are rarely honest [Outro] Don’t tell me that it's over, I'm not used to this temptation

 

Vertaling

[Verse 1] I hear the phone it rings so violently Kan mijn kamer niet verlaten, kan niet ademen sinds ze me verliet Ik zal toegeven dat ik de dingen haat die ik zei Meisjes zullen altijd huilen, jongens zullen nooit toegeven dat ze het deden [Pre-Chorus] Hou vol, hou vol Hou vol, hou vol [refrein] Zeg me niet dat het voorbij is Ik ben niet gewend aan deze verleiding En als je terug komt rennen Het heeft geen zin om uitleg te geven Ik denk dat deze dingen te hoopvol zijn, zelfs met mijn kennis van zaken De meeste meisjes bedoelen problemen, omdat ze zelden eerlijk zijn [Vers 2] Wat is er met de grappen, al de routines die ze spelen Met mijn hoofd spelen, nooit toegeven tot ze hun zin krijgen Jongens rennen graag, meiden schreeuwen graag, zie je Jongens haten vechten, meisjes denken dat het therapie is [Pre-Chorus] Wacht even, wacht even Hou vol, hou vol [Chorus] Zeg me niet dat het voorbij is Ik ben niet gewend aan deze verleiding En als je terug komt rennen Het heeft geen zin om uitleg te geven Ik denk dat deze dingen te hoopvol zijn, zelfs met mijn kennis van zaken De meeste meisjes betekenen problemen, omdat ze zelden eerlijk zijn [Pre-Chorus] Wacht even, wacht even Hou vol, hou vol [Chorus] Don't tell me that it's over Ik ben niet gewend aan deze verleiding En als je terug komt rennen Het heeft geen zin om uitleg te geven Ik denk dat deze dingen te hoopvol zijn, zelfs met mijn kennis van zaken De meeste meisjes bedoelen problemen, omdat ze zelden eerlijk zijn Zeg me niet dat het voorbij is Ik ben niet gewend aan deze verleiding En als je terug komt rennen Het heeft geen zin uitleg te geven Ik denk dat deze dingen te hoopvol zijn, zelfs met mijn kennis van zaken De meeste meisjes betekenen problemen, omdat ze zelden eerlijk zijn [Outro] Zeg me niet dat het voorbij is, ik ben niet gewend aan deze verleiding