Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: needtobreathe Songtekst: no excuses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: needtobreathe - no excuses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no excuses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van needtobreathe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van needtobreathe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no excuses .

Origineel

I've got this feeling in my bones That you find a solace in shadows I don't wanna find out you're going 'round my back Why you wanna bring me these sorrows 'Cause there's no excuses for what you're doing There's no excuses for what you're doing Girl, I've been your lover since high school Everything I did, I did for you If you're gonna tighten this rope around my neck Girl, you better know I'm gonna fight it 'Cause there's no excuses for what you're doing There's no excuses for what you're doing 'Cause there's no excuses for what you're doing There's no excuses for what you're doing

 

Vertaling

Ik heb het gevoel in mijn botten Dat je troost vindt in de schaduw Ik wil er niet achter komen dat je om mijn rug gaat Waarom wil je me dit verdriet brengen Omdat er geen excuses zijn voor wat je doet Er is geen excuus voor wat je doet Meisje, ik ben je minnaar sinds de middelbare school Alles wat ik deed, deed ik voor jou Als je dit touw rond mijn nek gaat spannen Meisje, je kunt maar beter weten dat ik ertegen ga vechten Want er is geen excuus voor wat je doet Er is geen excuus voor wat je doet Want er zijn geen excuses voor wat je doet Er zijn geen excuses voor wat je doet