Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neeka Songtekst: Shining Star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neeka - Shining Star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shining Star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neeka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neeka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shining Star .

Origineel

Songtekst In this madness, in this world, With its swiftness and its coldness You’re my peace of mind, yes! When the world just jeeps turning And I know not where to head to You’re peace of mind! And when I look up in the skies Is the one that you created... Chorus: Oh shining star, please look down for me! Oh, what you are? When you look down at me Beautiful star, do keep your eyes on me! Oh, oh, what you are When you look down on me? ..greed your heart strict .. love me I appreciate you baby! And though you seem so far away You pursuit me I can feel you .. within my mind And I know you’re sometimes lonely Oh, I wish that I could change it, Oh then I know you still got me And I pray my love will give you life ..to keep you smile You’re my shining star, to take my love and live! Chorus: (x2) Oh shining star, please look down for me! Oh, what you are? When you look down at me Beautiful star, do keep your eyes on me! Oh, oh, what you are When you look down on me? Where you smile I smile, Where you live I live, Where you die, I die! Oh, yeah! You! I’m a shining star, oh I wonder what you are? Thanks to madailui

 

Vertaling

Songtekst In deze waanzin, in deze wereld, Met zijn snelheid en de kou Je bent mijn gemoedsrust, ja! Als de wereld alleen maar jeeps draaien En ik weet niet waar aan het hoofd naar Je bent van de rust! En als ik kijk in de lucht Is degene die u hebt gemaakt ... Chorus: Oh stralende ster, kijk voor me! Oh, wat je bent? Als je kijkt op me neer Mooie ster, doe uw ogen op mij! Oh, oh, wat je bent Als je kijkt op me neer? .. Hebzucht je hart streng .. liefdeme Ik waardeer het dat je baby! En hoewel je lijkt zo ver weg Je streven me ik kan je voelen .. In mijn gedachten En ik weet dat je soms eenzaam O, ik wou dat ik het kon veranderen, Oh dan weet ik je nog steeds me En ik bid mijn liefde zal je leven te geven .. Om u te lachen Je bent mijn stralende ster, om mijn liefde te nemen en te leven! Chorus: (x2) Oh stralende ster, kijk voor me! Oh, wat je bent? Als je kijkt op me neer Mooie ster, doe uw ogen op mij! Oh, oh, wat jezijn Als je kijkt op me neer? Waar je glimlach Ik glimlach, Waar je woont ik woon, Waar je sterft, sterf ik! Oh, ja! U! Ik ben een stralende ster, oh ik vraag me af wat je bent? Dankzij madailui