Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Negrocan Songtekst: Cada Vez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Negrocan - Cada Vez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Cada Vez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Negrocan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Negrocan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Cada Vez .

Origineel

Cada vez que te veo Me acuerdo de esos tiempos Con la cerveza a litro mirando La puesta del sol El escritorio y una mesa Colocado en la vereda Se juntaban los amigos A discutir la situacion Beira mar vamo nalaeba Beira mar vamo nalaeba ...Avamauemamuma Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo La noche se transforma En una serie de recuerdos Casi pura ilusion Repitiendo los mismos cuentos De vez en cuando siento La brisa de esa playa flameando Mi pantalon Bera mar vamo nalaeba Bera mar vamo nalaeba Bera mar vamo nalaeba ...Avamauemamuma Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo Cada vez que te veo...

 

Vertaling

Elke keer als ik je zie Ik herinner me die tijden Met bier in liters op zoek naar Zonsondergang Het bureau en tafel Geplaatst op de stoep Ze verzamelden vrienden Het bespreken van de situatie Beira Mar Vamo nalaeba Beira Mar Vamo nalaeba ... Avamauemamuma Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie De nacht wordt getransformeerd In een reeks van herinneringen Bijna pure illusie Door het herhalen van dezelfde verhalen Van tijd tot tijd te voelen De wind van het strand wuivende Mijn broek Dins Bera Vamo nalaeba Dins Bera Vamo nalaeba Dins Bera Vamo nalaeba ... Avamauemamuma Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie Elke keer als ik je zie ...