Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nehne Cherrie Songtekst: 7 Seconds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nehne Cherrie - 7 Seconds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 7 Seconds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nehne Cherrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nehne Cherrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 7 Seconds .

Origineel

Home » Artiesten » N » Neneh Cherry » Songtekst Printen Koop MP3 Wijzigen Neneh Cherry - 7 Seconds Don' see me from a distance Don't look at my smile And think that I don't know What's under and beheind me I don't want you to look at me and think What's in you is me What's in me is to help them I assume the reasons that push us to change everything I would like us to forget about their color So they can be optimistic Too many views on rave that make them desperate Let's leave the doors wide open So they can talk about theit pain and joy Then we can give them information That will bring us all together Chorus: It's not a second 7 seconds away Just as long as I stay I'll be waiting Roughneck and rudeness we should be using On the ones who pratice wicekd charmes For the sword and the stones Bad to the ones Battle is not over even when it's won And when a child is born into this world It has no concept The tone the skin is living in Chorus There's a million voices There's a million voices To tell you what she should be thinking So you better sober up for a second Wijzigen Zit er een fo

 

Vertaling

Home »Artiesten» N »Neneh Cherry» Songtekst Printen Koop MP3 Wijzigen Neneh Cherry - 7 Seconds Don 'zie ik van een afstand Kijk niet naar mijn glimlach En denken dat ik niet weet Wat er onder en beheind me Ik wil niet dat je naar me kijken en denken Wat zit er in je is me Wat is er in mij is om hen te helpen Ik neem aan dat de redenen die ons duwen om alles te veranderen Ik zou willen dat we te vergeten over hun kleur Zo kunnen ze optimistisch Te veel opvattingen over rave die hen wanhopig maken Laten we hetdeuren wijd open Zodat ze kunnen praten over theit pijn en vreugde Dan kunnen we ze informatie geven Dat zal ons allen tezamen brengen Chorus: Het is niet een tweede 7 seconden verwijderd Net zo lang als ik blijf Ik zal wachten Roughneck en onbeschoftheid we moeten gebruiken Aan degenen die pratice wicekd charmes Voor het zwaard en de stenen Slecht aan degenen Strijd is nog niet voorbij, zelfs als het won En wanneer een kind wordt geboren in deze wereld Het heeft geen concept De toon van de huid wordt het leven in Koor Er is een miljoenstemmen Er is een miljoen stemmen Om u te vertellen wat ze moet denken Dus kun je beter nuchter voor een tweede Wijzigen Zit er ENL fo