Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Daimond Songtekst: Everybody's Talkin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Daimond - Everybody's Talkin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everybody's Talkin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Daimond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Daimond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everybody's Talkin' .

Origineel

Everybody's talking at me I don't hear a word they're saying Only the echoes of my mind People stop 'n' stare I don't see their faces Only the shadows of their eyes I'm going where the sun keeps shining Through the pouring rain Going where the weather suits my clothes Backing off of the North East wind Sailing on summer breeze And skipping over the ocean like a stone Oh, people stop 'n' stare I don't see their faces Only the shadows of their eyes I'm going where the sun keeps shining Through the pouring rain Going where the weather suits my clothes Backing off of the North East wind Sailing on summer breeze And skipping over the ocean just like a stone Oh, everybody's talking at me Hey hey hey, no no no Hey hey hey, no no no

 

Vertaling

Iedereen praat tegen me Ik heb geen woord ze zeggen hoor Alleen de echo's van mijn gedachten Mensen stoppen met 'n' stare Ik denk niet hun gezichten te zien Alleen de schaduwen van hun ogen Ik ga waar de zon blijft schijnen Door de stromende regen Gaan waar het weer past bij mijn kleren Een back-off van het Noord-Oosten wind Zeilen op zomerbries En het overslaan van over de oceaan als een steen Oh, mensen stoppen met 'n' stare Ik denk niet hun gezichten te zien Alleen de schaduwen van hun ogen Ik ga waar de zon houdtschijnend Door de stromende regen Gaan waar het weer past bij mijn kleren Een back-off van het Noord-Oosten wind Zeilen op zomerbries En het overslaan van over de oceaan, net als een steen Oh, iedereen praat tegen me Hey hey hey, nee nee nee Hey hey hey, nee nee nee