Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Daimond Songtekst: Hell Yeah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Daimond - Hell Yeah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hell Yeah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Daimond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Daimond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hell Yeah .

Origineel

Neil Diamond met Play Me She was morning And I was night time I one day woke up To find her lying Beside my bed I softly said "Come take me" For I've been lonely In need of someone As though I'd done Someone wrong somewhere I don't know where Come lately You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me Song she sang to me Song she brang to me Words that rang in me Rhyme that sprang from me Warmed the night And what was right Became me You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me And so it was That I came to travel Upon a road That was thorned and narrow Another place Another grace Would save me You are the sun I am the moon You are the word I am the tune Play me

 

Vertaling

Neil Diamond voldaan Play Me Ze was 's ochtends En ik was 's nachts Ik een dag wakker Om haar te vinden liegen Naast mijn bed Ik zacht gezegd "Kom neem me" Want ik ben al eenzaam In de behoefte van iemand Alsof ik had gedaan Iemand ergens fout Ik weet niet waar Kom laatste tijd U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de tune Spelen me Lied dat ze zong voor me Lied dat ze brang aan mij Woorden die in mij belde Rijm die sprong van mij Opgewarmd in de nacht En wat goed was Werd mij U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de tune Spelen me En zo was het Dat ik gekomen ben om te reizen Op een weg Dat was gedoornd en smal Een andere plaats Een andere genade Zou me redden U bent de zon Ik ben de maan U bent het woord Ik ben de tune Spelen me