Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Daimond Songtekst: I Been This Way Before

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Daimond - I Been This Way Before ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Been This Way Before? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Daimond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Daimond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Been This Way Before .

Origineel

I've seen the light, And I've seen the flame, And I've been this way before And I'm sure to be this way again. For I've been refused, And I've been regained, And Iv'e sung my song before And I'm sure to sing my song again, Once again. Some people got to laugh. Some people got to cry. Some people, they got to make it through By never wondering why. Some people got to sing. Some people got to sigh. Some people, they never see the light Until the day they die. But I've been released, And I've been regained, And I've been this way before And I'm sure to be this way again, Once again...

 

Vertaling

Ik heb het licht gezien, En ik heb het vuur gezien, En ik heb op deze manier geweest En ik weet zeker dat op deze manier weer. Want ik heb geweigerd, En ik heb herwonnen, En Iv'e gezongen mijn lied vóór En ik weet zeker dat mijn lied weer zingen, Opnieuw. Sommige mensen kregen te lachen. Sommige mensen kregen te huilen. Sommige mensen, ze kregen om het te maken door Door nooit af waarom. Sommige mensen kregen te zingen. Sommige mensen kregen te zuchten. Sommige mensen, ze nooit het licht zien Tot de dag dat ze sterven. Maar ik ben geweestvrijgegeven, En ik heb herwonnen, En ik heb op deze manier geweest En ik weet zeker dat op deze manier weer te zijn, Nogmaals ...