Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: NEIL DAIMOND Songtekst: LONGFELLOW SERENADE

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: NEIL DAIMOND - LONGFELLOW SERENADE ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van LONGFELLOW SERENADE? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van NEIL DAIMOND! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van NEIL DAIMOND en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals LONGFELLOW SERENADE .

Origineel

Longfellow serenade Such were the plans I'd made For she was a lady And I was a dreamer With only words to trade You know that I was born for a night like this Warmed by a stolen kiss For I was lonely And she was lonely Ride, come on baby, ride Let me make your dreams come true I'll sing my song Let me make it warm for you I'll weave his web of rhyme Upon the summer night We'll leave this worldly time On his winged flight Then come, and as we lay Beside this sleepy glade There I will sing to you My Longfellow serenade Longfellow serenade Such were the plans I made But she was a lady As deep as a river And through the night, we stayed And in my way, I loved her as none before Loved her with words and more For she was lonely And I was lonely Ride, come on baby, ride Let me make you dreams come true I'll sing my song Let me sing my song Let me make it warm for you I'll weave this web of rhyme Upon the summer night We'll leave this worldly time On his winged flight Then come, and as we lay Beside this sleepy glade There I will sing to you My Longfellow serenade

 

Vertaling

Longfellow serenade Dat waren de plannen die ik had gemaakt Voor ze een dame was En ik was een dromer Met slechts woorden om de handel U weet dat ik ben geboren voor een nacht als deze Verwarmd door een gestolen kus Want ik was eenzaam En ze was eenzaam Ride, kom op baby, ride Laat me je dromen waar Ik zal mijn lied zingen Laat me het warm voor u Ik zal zijn web van rijm weven Na de zomer 's nachts We zullen dit wereldse tijd vertrekken Op zijn gevleugelde vlucht Dan komen, en als we leggen Naast dit slaperige glade Er Izal zingen voor u Mijn Longfellow serenade Longfellow serenade Dat waren de plannen die ik maakte Maar ze een dame was Zo diep als een rivier En door de nacht, we verbleven En op mijn manier, ik hield van haar als niemand vóór Hield van haar met woorden en meer Want zij eenzaam was En ik was eenzaam Ride, kom op baby, ride Laat me je dromen uitkomen Ik zal mijn lied zingen Laat me mijn lied zingen Laat me het warm voor u Ik zal dit web van rijm weven Na de zomer 's nachts We zullen dit wereldse tijd vertrekken Op zijn gevleugeldevlucht Dan komen, en als we leggen Naast dit slaperige glade Daar zal ik voor je zingen Mijn Longfellow serenade