Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Daimond Songtekst: Nothing But A Heartache

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Daimond - Nothing But A Heartache ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nothing But A Heartache? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Daimond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Daimond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nothing But A Heartache .

Origineel

"Nothing But A Heartache" It wasn't nothing but a heartache In the middle of a bad dream Like I took on the whole world And I never had a chance, girl Was a one-way conversation I never got the invitation The sharpness of her words deceiving And I couldn't stop the bleeding And Lord, I tried to be forgiving But getting by don't mean you're living And on that highway going nowhere Was an exit overdue And all she had to give was heartache So she broke my heart in two Yes, she did You found me drifting in a small boat In the middle of an ocean You were there on my horizon And I didn't have a notion Unprepared to comprehend it Felt alone and unattended Said my prayers and reached my hand out And you appeared to me that day Came and led me to a new shore I had never been there before Put me in the right direction And you led me out of Hell And if it wasn't for your good heart I'd have never broke her spell 'cause you promised me tomorrow And I learned that lesson well Yes, I did. Yes, I did You're the sum of all my heartbeats You're the only truth my heart needs Showed me how to make the journey I can't let you walk away. No, not today 'cause I've already slept with heartache Time to chase the night away Just the two of us together Does forever sound okay? Say, "Yes, it does." Say, "Yes, it does." Oh, yes it does.

 

Vertaling

"Nothing But A Heartache" Het was niet alleen maar een hartzeer In het midden van een slechte droom Zoals ik nam de hele wereld En ik heb nooit een kans, meisje had Was een one-way gesprek Ik heb nooit de uitnodiging gekregen De scherpte van haar woorden bedriegen En ik kon het bloeden niet stoppen En Heer, ik heb geprobeerd om te vergeven Maar het krijgen van bedoel niet je leeft En op die weg nergens heen Was een exit achterstallige En alles wat ze moest geven was hartzeer Zo brak ze mijn hart in twee Ja, ze deed U gevondenmij drijven in een kleine boot In het midden van een oceaan Je was er op mijn horizon En ik heb een idee niet Onvoorbereid om het te begrijpen Alleen en zonder toezicht voelde Zei mijn gebeden en bereikte mijn hand uit En je leek me die dag Kwam en leidde me naar een nieuwe kust Ik had er nog nooit eerder geweest Zet me in de juiste richting En je me leidde uit de hel En als het niet voor uw goed hart Ik zou nooit haar ban brak Omdat je me morgen beloofd En ik heb geleerd dat les goed Ja heb ik gedaan.Ja heb ik gedaan Jij bent de som van al mijn hartslagen Jij bent de enige waarheid mijn hart behoeften Liet me hoe de reis te maken Ik kan je niet laten lopen. Nee, niet vandaag Want ik heb al sliep met hartzeer Tijd om te jagen de nacht weg Alleen de twee van ons samen Heeft altijd klinkt goed? Zeggen: "Ja, het doet." Zeggen: "Ja, het doet." Oh, ja het doet.