Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Daimond Songtekst: The Story Of My Life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Daimond - The Story Of My Life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Story Of My Life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Daimond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Daimond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Story Of My Life .

Origineel

The story of my life is very plain to read it starts the day you came and ends the day you leave The story of my life begins and ends with you the names are still the same and the story's still the truth I was alone you found me waiting and made me your own I was afraid that somehow I never could be the man that you wanted of me You're the story of my life and every word is true each chapter sings your name each page begins with you It's the story of our times and never letting go and if I die today I wanted you to know Stay with me here share with me care with me stay and be near and when it began I'd lie awake every night just knowing somewhere deep inside that our affair just might write The story of my life it's so very plain to read it starts the day you came and ends the day you leave

 

Vertaling

Het verhaal van mijn leven is zeer duidelijk te lezen het de dag kwam je begint en eindigt de dag van vertrek Het verhaal van mijn leven begint en eindigt met je de namen nog steeds hetzelfde en het verhaal is nog steeds de waarheid Ik was alleen je vond me te wachten en maakte me je eigen Ik was bang dat een of andere manier heb ik nooit zou kunnen zijn de man die je wilde van mij Jij bent het verhaal van mijn leven en elk woord is waar elk hoofdstuk zingt je naam elke pagina begint met je Het is het verhaal van onze tijd en nooit te latengaan en als ik vandaag sterf Ik wilde u laten weten Blijf hier bij mij delen met mij schelen met mij blijven en in de buurt en wanneer het begon Ik zou wakker lig elke nacht alleen weten ergens diep van binnen dat onze affaire zou wel eens schrijven Het verhaal van mijn leven het is dus heel duidelijk te lezen het de dag kwam je begint en eindigt de dag van vertrek