Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Diamond Songtekst: I'm Guilty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Diamond - I'm Guilty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Guilty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Guilty .

Origineel

Whenever I get down I look to someone else I need your love to bring me 'round And so I must confess I'm guilty Of believing you to be The better part of me I never thought to look around In times when more is less I'm guilty Guilty of lovin' you 'Cause I need you Yes and I want you You know you always bring me through I'm guilty And if you want to know You really let me down But I won't never let you go There's something in my heart keeps sayin' There's something in my heart that's sayin' You're guilty of lovin' too And you need me Yes and you want me And I won't never let you down There's something in my heart keeps sayin' There's something in my heart that's sayin' You're guilty of lovin' too I'm guilty

 

Vertaling

Wanneer ik naar beneden Ik kijk naar iemand anders Ik heb je liefde aan mij 'round brengen En dus moet ik bekennen Ik ben schuldig Van geloven u te zijn Het betere deel van mij Ik had nooit gedacht om rond te kijken In tijden wanneer meer minder Ik ben schuldig Schuldig aan lovin 'u 'Omdat ik je nodig Ja en ik wil dat je Je weet dat je me altijd door te brengen Ik ben schuldig En als je wilt weten Je echt let me down Maar ik zal niet je nooit laten gaan Er is iets in mijn hart houdt sayin ' Er isiets in mijn hart dat is sayin ' Je bent schuldig aan lovin 'te En je me nodig hebt Ja, en je wilt dat ik En ik zal niet je nooit teleurstellen Er is iets in mijn hart houdt sayin ' Er is iets in mijn hart dat is sayin ' Je bent schuldig aan lovin 'te Ik ben schuldig