Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil diamond Songtekst: marry me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil diamond - marry me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van marry me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals marry me .

Origineel

Say that you'll marry me Sometimes carry me And I will be there forever more For you And if you marry me I will give everything And I will do anything that you need We do You'll know, by the love in my eyes And the beat of my heart I'll be there You'll know, cause you'll never be lonely again Anytime anywhere This I promise If you Marry me Promise you'll stay with me We'll make some memories And maybe a dream or two Will come true, who knows This I can say for sure All that I have is yours You'll never wonder where I stand It shows You'll know, by the love in my eyes And the beat of my heart I'll be there You'll know, cause you'll never be lonely again Anytime anywhere All I promise you I will be If you'll only say you'll Marry me I won't ever forget these words And I'll love you for all I'm worth If you say you will Marry me Won't you Marry me Marry me

 

Vertaling

Zeg dat je met me zult trouwen Draag me soms En ik zal er voor altijd zijn voor jou En als je met me trouwt Zal ik alles geven En ik zal alles doen wat je nodig hebt Dat doen we Je zult het weten, door de liefde in mijn ogen En de slag van mijn hart Ik zal er zijn Je zult het weten, want je zult nooit meer eenzaam zijn Altijd en overal Dat beloof ik Als je met me trouwt Beloof je dat je bij me blijft We zullen wat herinneringen maken En misschien een droom of twee uit zullen komen, wie weet Dit kan ik met zekerheid zeggen Alles wat ik heb is van jou Je zult je nooit afvragen waar ik sta Het is te zien Je zult het weten, door de liefde in mijn ogen En de slag van mijn hart Ik zal er zijn Je zult het weten, want je zult nooit meer eenzaam zijn Altijd en overal Ik beloof je dat ik er zal zijn Als je alleen maar zegt dat je met me trouwt Ik zal deze woorden nooit vergeten En ik zal van je houden voor alles wat ik waard ben Als je zegt dat je met me trouwt Wil je niet met me trouwen Trouw met mij