Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Diamond Songtekst: Play Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Diamond - Play Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Play Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Play Me .

Origineel

She was morning And I was night time I one day woke up To find her lying Beside my bed I softly said Come take me For I've been lonely In need of someone As though I'd done Someone wrong somewhere I don't know where I don't know where Come lately You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me Song she sang to me Song she brang to me Words that rang in me Rhyme that sprang from me Warmed the night And what was right Became me You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me And so it was That I came to travel Upon a road That was thorned and narrow Another place Another Grace Would save me You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me You are the sun I am the moon You are the words I am the tune Play me

 

Vertaling

Ze was 's morgens En ik was 's nachts Ik een dag wakker Om haar liggen Naast mijn bed Ik zei zachtjes Come take me Want ik ben eenzaam geweest In de behoefte aan iemand Alsof ik had gedaan Iemand ergens verkeerd Ik weet niet waar Ik weet niet waar Kom de laatste tijd U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de melodie Play me Song zong ze voor mij Song ze Brang mij Woorden die belde in mij Rhyme dat de sprong van mij Opgewarmd de nacht En wat was rechts Werd mij U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de melodie Play me En zo was het Dat ik kwam om te reizen Op een weg Dat was thorned en smal Een andere plek Ander Grace Zou me redden U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de melodie Play me U bent de zon Ik ben de maan U bent de woorden Ik ben de melodie Play me