Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil diamond Songtekst: red, red wine [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil diamond - red, red wine [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red, red wine [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red, red wine [#] .

Origineel

Red, red wine Go to my head Make me forget that I Still need her so Red, red wine It's up to you All I can do, I've done But memories won't go No, memories won't go I'd have sworn That with time Thoughts of you Would leave my head I was wrong And I find Just one thing Makes me forget Red, red wine Stay close to me Don't let me be alone It's tearing apart My blue, blue heart

 

Vertaling

Rode, rode wijn Gaat naar mijn hoofd Laat me vergeten dat ik haar nog steeds zo nodig heb Rode, rode wijn It's up to you Alles wat ik kan doen, heb ik gedaan Maar herinneringen gaan niet weg Nee, herinneringen gaan niet weg Ik zou gezworen hebben Dat met de tijd Gedachten aan jou mijn hoofd zouden verlaten Ik had het mis En ik vind Maar één ding Het doet me vergeten Rode, rode wijn Blijf dicht bij me Laat me niet alleen Het verscheurt Mijn blauwe, blauwe hart