Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil diamond Songtekst: remember me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil diamond - remember me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me .

Origineel

Maybe tonight, just for this moment We'll feel the same things, we did before Just close your eyes, and let me show you You'll be my reason, and I'll be yours Remember me Well, I'm the boy they stood in line for Have you got just a little time for me tonight I'll make you feel alright Hey do you remember me Remember me The world was ours for just one evening Felt so warm, it's hard believing That it would end And here we are again Hey do you remember me Remember now Music filled the empty spaces And took us off to distant places We'd never seen Do you remember now I still got my song and I can sing it My guitar plays beneath my fingers Warm, baby warm, baby warm Say, do you remember me Well, I'm the boy you gave your heart to Don't you think we've been apart too long this time But you've been on my mind Say, do you remember me

 

Vertaling

Misschien vanavond, alleen voor dit moment zullen we dezelfde dingen voelen als voorheen Sluit gewoon je ogen, en laat me het je tonen Jij zult mijn reden zijn, en ik de jouwe Herinner mij Nou, ik ben de jongen waar ze voor in de rij stonden Heb je een beetje tijd voor me vanavond Ik zal je je goed laten voelen Hey ken je me nog Herinner je mij De wereld was van ons voor slechts één avond Voelde zo warm, het is moeilijk te geloven That it would end En hier zijn we weer Hey herinner je mij Herinner je nu Muziek vulde de lege plekken And took us off to distant places die we nooit gezien hadden Herinner je je nu Ik heb nog steeds mijn lied en ik kan het zingen Mijn gitaar speelt onder mijn vingers Warm, baby warm, baby warm Zeg, ken je me nog Well, I'm the boy you gave your heart to Denk je niet dat we te lang uit elkaar zijn geweest deze keer But you've been on my mind Zeg, ken je me nog