Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil diamond Songtekst: you are the best part of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil diamond - you are the best part of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are the best part of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are the best part of me .

Origineel

My baby's Crying on a Saturday night She thinks that nothings ever gonna go right But she'll make it And we'll make it There's not way that I'm leaving the best part of me There was a time I wanted out on my own I even thought that I'd be OK alone But oh, baby I know, baby That I'd be walking Away from the best part of me [Chorus] You are the best part of me The best that I am Or ever will be You baby, your the part That allows me To open my heart And let love inside I want you to know What I've always known You are the best Part of me Love isn't easy and It's not always kind Sometimes you only Have to make Up your mind That you can make it and you can make it I know I made it By keeping the best part of me My baby's crying cause she can't run away And if she could it wouldn't last for a day And she knows it And I know it It just shows that She is the best part of me It's true baby, your the best part of me The best that I am Or ever will be You baby, you're the part that allows me To open my heart And let love inside I want you to know What I've always known You're the best part of me Yes, you are the best part of me

 

Vertaling

Mijn baby huilt op een zaterdagavond Ze denkt dat niets ooit goed zal gaan But she'll make it En wij redden het There's not way that Ik verlaat het beste deel van mij Er was een tijd dat ik alleen weg wilde Ik dacht zelfs dat ik alleen wel oké zou zijn Maar oh, schatje I know, baby That I'd be walking Away of the best part of me [Chorus] Jij bent het beste part of me Het beste dat ik ben Of ooit zal zijn You baby, your the part That allows me Om mijn hart te openen En liefde binnen laat Ik wil dat je weet wat ik altijd geweten heb You are the best deel van mij Liefde is niet makkelijk en het is niet altijd vriendelijk Soms moet je alleen Have to make Up your mind Dat je het kunt maken en je kunt het Ik weet dat ik het gemaakt heb Door het beste deel van mij te houden Mijn baby huilt omdat ze niet weg kan lopen En als ze het kon zou het nog geen dag duren En ze weet het En ik weet het. Het laat alleen zien dat Ze is het beste deel van mij Het is waar schatje, jij bent het beste deel van mij Het beste dat ik ben Of ooit zal zijn Jij baby, jij bent het deel dat me toestaat Om mijn hart te openen En liefde binnen laat Ik wil dat je weet Wat ik altijd heb geweten Jij bent het beste deel van mij Ja, jij bent het beste deel van mij