Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil sedaka Songtekst: candy kisses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil sedaka - candy kisses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van candy kisses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil sedaka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil sedaka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals candy kisses .

Origineel

My old lady she's so sweet and fine. I can't help it wanting her kisses all the time. I run to meet her like kid with a dollar to the corner candy store. It's what I'm living for, but I want more than your candy kisses. She starts moving I say honey please. I ain't foolin' you know it isn't right to tease. I tell her sugar you're a true fine lover, you're sweet as cherry pie. But no matter how I try, I can't get by, on your candy kisses. I don't want our love to stop. If it should stop my heart would break. If the sun should get too hot. It's gonna melt the icing on our cake. Candy kisses knock me off my feet. Fill me up but leave me feeling incomplete. Fancy wrappin' and well made trappins will lead me to your door. But what I'm hungry for, is so much more. Than your candy kisses. Music. Improvise last verseX 2.

 

Vertaling

Mijn oude dame, ze is zo lief en fijn. Ik kan het niet helpen dat ik haar steeds kusjes wil geven. Ik ren naar haar toe als een kind met een dollar naar de snoepwinkel op de hoek. Daar leef ik voor, maar ik wil meer dan jouw snoepkusjes. Ze begint te bewegen, ik zeg schat, alsjeblieft. Ik hou je niet voor de gek, je weet dat het niet goed is om te plagen. Ik zeg haar suiker je bent een echte fijne minnaar, je bent zo zoet als kersentaart. Maar hoe ik het ook probeer, ik kan niet rondkomen van je snoepkusjes. Ik wil niet dat onze liefde stopt. Als het zou stoppen, zou mijn hart breken. Als de zon te heet zou worden. Het zal het glazuur op onze taart doen smelten. Snoepkusjes slaan me van mijn voeten. Vullen me op, maar laten me incompleet voelen. Mooie verpakking en goed gemaakte vallen zullen me naar je deur leiden. Maar waar ik honger naar heb, is zo veel meer. Dan je snoep kusjes. Muziek. Improviseer laatste coupletX 2.