Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil young Songtekst: burned

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil young - burned ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van burned? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals burned .

Origineel

Been burned and with both feet on the ground,. I've learned that it's painful comin' down.. No use runnin' away, and there's no time left to stay.. Now I'm finding out that it's so confusin',. No time left and I know I'm losin'.. Flashed and I think I'm fallin' down,. Crashed, and my ears can't hear a sound.. No use runnin' away, and there's no time left to stay.. Now I'm finding out that it's so confusin',. No time left and I know I'm losin'.. Now I'm finding out that it's so confusin',. No time left and I know I'm losin'.. Burned and with both feet on the ground.. I've learned that it's painful comin' down.. No use runnin' away, and there's no time left to stay.. Now I'm finding out that it's so confusin',. No time left and I know I'm losin'..

 

Vertaling

Ik ben verbrand en met beide voeten op de grond... Ik heb geleerd dat het pijnlijk is om naar beneden te komen... Het heeft geen zin om weg te rennen, en er is geen tijd meer om te blijven... Nu kom ik erachter dat het zo verwarrend is... Geen tijd meer en ik weet dat ik verlies... Flitsend en ik denk dat ik naar beneden val... Neergestort, en mijn oren kunnen geen geluid horen... Het heeft geen zin om weg te rennen, en er is geen tijd meer om te blijven... Nu kom ik erachter dat het zo verwarrend is... Geen tijd meer en ik weet dat ik verlies... Nu kom ik erachter dat het zo verwarrend is... Geen tijd meer over en ik weet dat ik verlies... Verbrand en met beide benen op de grond... Ik heb geleerd dat het pijnlijk is om naar beneden te komen... Het heeft geen zin weg te rennen, en er is geen tijd meer om te blijven... Nu kom ik erachter dat het zo verwarrend is... Geen tijd meer en ik weet dat ik verlies...