Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil young Songtekst: don’t take your love away from me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil young - don’t take your love away from me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t take your love away from me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t take your love away from me .

Origineel

[Verse] There's just one thing I'm asking of you There's just one thing Baby, I'm asking of you Don't ever leave me, baby No matter what you do There's just one thing I'm asking of you [Chorus] Don't take your love away from me[X2] Cause if you ever leave me, baby How wrong you would be Don't take your love away from me When I make a promise You can bet that it's true When I make a promise Baby, you can bet that it's true So put your chips down, baby Empty your pockets, too Cause when I make a promise You can bet that it's true [Chorus][X2]

 

Vertaling

[Verse] Er is maar één ding dat ik van je vraag There's just one thing Schatje, ik vraag je Verlaat me nooit, baby Wat je ook doet There's just one thing I'm asking of you [refrein] Neem je liefde niet van me weg[X2] Want als je me ooit verlaat, schat Hoe verkeerd zou je zijn Neem je liefde niet van me weg When I make a promise Kun je erop wedden dat het waar is When I make a promise Baby, you can bet that it's true Dus zet je chips neer, baby Leeg ook je zakken Want als ik iets beloof kun je erop wedden dat het waar is [Chorus][X2]