Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Young Songtekst: Mr Soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Young - Mr Soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mr Soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mr Soul .

Origineel

"Mr. Soul" Oh, hello Mr. Soul, I dropped by to pick up a reason For the thought that I caught that my head is the event of the season Why in crowds just a trace of my face could seem so pleasin' I'll cop out to the change, but a stranger is putting the tease on. I was down on a frown when the messenger brought me a letter I was raised by the praise of a fan who said I upset her Any girl in the world could have easily known me better She said, You're strange, but don't change, and I let her. In a while will the smile on my face turn to plaster? Stick around while the clown who is sick does the trick of disaster For the race of my head and my face is moving much faster Is it strange I should change? I don't know, why don't you ask her?

 

Vertaling

"Mr Soul" Oh, hallo Mr Soul, Ik liet door op te halen een reden Voor de gedachte dat ik gevangen dat mijn hoofd is het evenement van het seizoen Waarom in menigten slechts een spoor van mijn gezicht kon zo lijken pleasin ' Ik agent naar de verandering, maar een vreemdeling zet de plagen op. Ik was naar beneden op een frons wanneer de boodschapper bracht me een brief Ik werd opgevoed door de lof van een ventilator wie zei dat ik overstuur haar Een meisje in de wereld kunnen gemakkelijk bekend me beter Ze zei: Jij bent vreemd, maar veranderen niet, en ik liet haar. Over een tijdje zal de glimlach op mijn gezicht wenden tot gips? Stok rond, terwijl de clown die ziek is doet de truc van de ramp Voor de race van mijn hoofd en mijn gezicht is veel sneller beweegt Is het vreemd ik zou moeten? Ik weet het niet, waarom ga je niet haar vragen?