Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil young Songtekst: running dry (requiem for the rockets)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil young - running dry (requiem for the rockets) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running dry (requiem for the rockets)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running dry (requiem for the rockets) .

Origineel

Oh, please help me, oh please help me,. I'm livin' by myself.. I need someone to comfort me,. I need someone to tell.. I'm sorry for the things I've done,. I've shamed myself with lies,. But soon these things are overcome. And can't be recognized.. I left my love with ribbons on. And water in her eyes.. I took from her the love I'd won. And turned it to the sky.. I'm sorry for the things I've done,. I've shamed myself with lies,. My cruelty has punctured me. And now I'm running dry.. I'm sorry for the things I've done,. I've shamed myself with lies.. But soon these things are overcome.

 

Vertaling

Oh, alsjeblieft help me, oh alsjeblieft help me,. Ik leef alleen... Ik heb iemand nodig die me troost... Ik heb iemand nodig die me vertelt... Het spijt me voor de dingen die ik gedaan heb... Ik heb mezelf beschaamd met leugens... Maar al snel zijn deze dingen overwonnen. En kunnen niet herkend worden... Ik liet mijn liefde achter met linten om. En water in haar ogen... Ik nam van haar de liefde die ik gewonnen had. En keerde het naar de hemel... Ik heb spijt van de dingen die ik heb gedaan... Ik heb mezelf beschaamd met leugens... Mijn wreedheid heeft me doorboord. En nu loop ik droog... Het spijt me voor de dingen die ik heb gedaan... Ik heb mezelf beschaamd met leugens... Maar deze dingen zijn snel overwonnen.