Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Young Songtekst: Shock And Awe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Young - Shock And Awe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shock And Awe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shock And Awe .

Origineel

Back in the days of shock and awe We came to liberate them all History was the cruel judge of overconfidence Back in the days of shock and awe Back in the days of "mission accomplished" Our chief was landing on the deck The sun was setting on a golden photo op Back in the days of "mission accomplished" Thousands of bodies in the ground Brought home in boxes to a trumpet's sound No one sees them coming home that way Thousands buried in the ground Thousands of children scarred for life Millions of tears for a soldier's wife Both sides are losing now Heaven takes them in Thousands of children scarred for life We had a chance to change our mind But somehow wisdom was hard to find We went with what we knew and now we can't go back But we had a chance to change our mind.

 

Vertaling

Terug in de tijd van shock and awe We kwamen ze allemaal te bevrijden Geschiedenis was de wrede rechter van overmoed Terug in de tijd van shock and awe Terug in de tijd van "mission accomplished" Onze belangrijkste was de landing op het dek De zon ging op een gouden foto's op Terug in de tijd van "mission accomplished" Duizenden lichamen in de grond Thuis gebracht in dozen om geluid een trompet's Niemand ziet hen thuis te komen op die manier Duizenden begraven in de grond Duizenden kinderen getekend voor het leven Miljoenen tranen voor de vrouw van een soldaat Beide partijen zijn nu te verliezen Hemel neemt ze in Duizenden kinderen getekend voor het leven We hadden een kans om onze gedachten te veranderen Maar een of andere manier wijsheid was moeilijk te vinden We gingen met wat we wisten en nu kunnen we niet terug Maar we hadden een kans om onze gedachten te veranderen.