Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil young Songtekst: tell me why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil young - tell me why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me why .

Origineel

Sailing heart-ships through broken harbors Out on the waves in the night Still the searcher must ride the dark horse Racing alone in his fright. Tell me why, tell me why Is it hard to make arrangements with yourself, When your old enough to repay but young enough to sell? Tell me lies later, come and see me I'll be around for a while. I am lonely but you can free me All in the way that you smile Tell me why, tell me why Is it hard to make arrangements with yourself, When your old enough to repay but young enough to sell? Tell me why, tell me why Is it hard to make arrangements with yourself, When your old enough to repay but young enough to sell?

 

Vertaling

Zeilend met hartschepen door gebroken havens Op de golven in de nacht Nog steeds moet de zoeker het donkere paard berijden Racen alleen in zijn angst. Vertel me waarom, vertel me waarom Is het moeilijk om afspraken te maken met jezelf, Wanneer je oud genoeg bent om terug te betalen maar jong genoeg om te verkopen? Vertel me later leugens, kom en zie me Ik zal een tijdje in de buurt zijn. Ik ben eenzaam maar jij kan me bevrijden All in the way that you smile Vertel me waarom, vertel me waarom Is het moeilijk om afspraken te maken met jezelf, Wanneer je oud genoeg bent om terug te betalen maar jong genoeg om te verkopen? Zeg me waarom, zeg me waarom Is het moeilijk om afspraken met jezelf te maken, Wanneer je oud genoeg bent om terug te betalen maar jong genoeg om te verkopen?