Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neil young Songtekst: the bridge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neil young - the bridge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the bridge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neil young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neil young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the bridge .

Origineel

The bridge, we'll build it now. It may take a lot of time. And it maybe lonely but. Ooh baby, ooh baby.. The bridge was falling down. And that took a lot of lies. And it made me lonely. Ooh baby, ooh baby.. The bridge was falling.. The bridge was falling.. The bridge was falling.. One day, when you talked to me. I saw myself again. And it made me love you.. Ooh baby, ooh baby.. And love came running down. Like a river on your skin. And you let me in.. Ooh babe, ooh babe.. You let me in. You let me in. You let me in. The bridge, we'll build it now. It may take a lot of time..

 

Vertaling

De brug, die bouwen we nu. Het kan veel tijd kosten. En het is misschien eenzaam, maar. Ooh baby, ooh baby.. De brug viel naar beneden. En dat kostte een hoop leugens. En het maakte me eenzaam. Ooh baby, ooh baby.. De brug viel... De brug viel... De brug viel... Op een dag, toen je tegen me praatte. Zag ik mezelf weer. En het maakte dat ik van je hield.. Ooh baby, ooh baby.. En liefde stroomde naar beneden. Als een rivier op je huid. En je liet me binnen... Ooh babe, ooh babe.. Je liet me binnen. Je liet me binnen. Je laat me binnen. De brug, we zullen hem nu bouwen. Het kan veel tijd kosten...